Pluspunten
Volgens afspraak geleverd. Correcte prijs.
VerbeterpuntenNiet klantvriendelijk en zeker niet hulpvaardig door de klantenservice geholpen. Ik koop een tacker. Een bepaalde maat nagels waren niet voorradig. Het zou nog heel lang (weken) kunnen duren voor ze weer kwamen. Dat was volgens haar normaal. HD-Tools is immers een internetbedrijf. Rare reactie van uw medewerker. Deed geen enkele moeite voor de klant.
Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft! Het kan inderdaad zijn dat sommige accessoires bij onze leverancier niet aanwezig zijn waardoor het langere tijd kan duren voordat we deze weer op voorraad hebben. Dat willen dan ook zo snel mogelijk aan u doorgeven zodat u daar rekening mee kunt houden. We snappen niet helemaal wat er bedoeld zou zijn met "HD-Tools is immers een internetbedrijf". Over het algemeen hebben we artikelen gewoon op voorraad en zo niet zijn deze snel bij ons.
Pluspunten
Altijd degelijk materiaal vlot en goede prijs
Pluspunten
Alles perfect en zeer vlot besteld / geleverd
VerbeterpuntenOp dit ogenblik, nog niet, dit komt mss nog wel
Pluspunten
Super prijs prima service
Pluspunten
Goedkoopste en snelle levering!
Pluspunten
Service
Pluspunten
Snelle leverig Zeer tevreden over de prijs. De verpakking vind ik erg fijn. We hoeven niet alles nieuw te gebruiken. Recycle van oude dozen om daarmee de prijs en de schade aan het milleu te reduceren vind ik erg fasinerend. Aanrader ter mate mijn mening.
VerbeterpuntenDe site heeft wat aandacht nodig maar, voor de rest (Y) ;)
Pluspunten
Zaken die in promotie staan, zijn echt wel de moeite. Er is dan een groot prijsverschil.
Pluspunten
Precies zoals verwacht
Pluspunten
mooie aanbiedingen snelle levering
Pluspunten
Snel en professioneel
Pluspunten
Pluspunten
Netjes geleverd snel
Pluspunten
Prima service, wordt altijd goed geholpen, ook als er wat mis is, en indien product niet voorradig wordt vaak een beter product aangeboden voor zelfde prijs. Bijna altijd de beste prijzen.
VerbeterpuntenJammer genoeg nog geen Makita dealer voor langere garanties. Desondanks heb ik er genoeg vertrouwen in om mn spullen toch hier te bestellen.
Pluspunten
Prima prijs, prima levering!
Pluspunten
Veel producten voor een goedkopen prijs
VerbeterpuntenJullie moeten veel beter comuniseren met de klanten. Ik heb bij elke bestelling last van zeer slechte communicatie. Ik heb afgelopen woensdag 31-05-2017 gebeld met een vraag en jullie moeten nu nog altijd terug bellen voor het andwoord.
Beste RN, Excuus hiervoor! We zien inderdaad dat het dit jaar twee keer niet goed is gegaan, waarbij we te laat een terugkoppeling hebben gegeven. We doen ons beste om iedere keer te leren van deze fouten en zullen bij de eerstvolgende bestelling u ter compensatie een nuttige attentie toesturen.
Pluspunten
Zoals gewoonlijk, de volgende dag geleverd en goede Service.
Fijn dat u tevreden bent :-) We doen ons best!