Pluspunten
Snel volledig en voordelig
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Doen de moeite om u te bellen als ze denken als je iets verkeerd hebt besteld. Ze trekken zich echt iets aan van u bestelling.
Dat ging inderdaad om de freesjes die een andere afmeting (8mm) hadden dan de freesmachine (6mm) die u had besteld.
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen, en snelle levering! Top service
Pluspunten
snelle en correcte aflevering van de bestelde goederen
Verbeterpuntenzou er direct geen kunnen vinden
Pluspunten
Ik heb een dewalt zaagmachine besteld en kwam helaas beschadigd aan. Het is erg netjes opgelost want na overleg werd een nieuwe geleverd en de oude opgehaald. Bedankt voor de uitstekende service!
Bedankt voor uw terugkoppeling. We hebben in ieder geval met GLS ook direct contact gehad om dit voorval te bespreken.
Pluspunten
Defect product onmiddellijk omgeruild! Prima service!
Bedankt voor uw terugkoppeling! We doen ons best om inderdaad bij problemen u zo snel mogelijk te helpen.
Pluspunten
toch nog op tijd geleverd.
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen en vlotte levering. Nette prijzen .
Pluspunten
Maakt waar watZe zeggen
Pluspunten
Goede en vlotte communicatie; interessante deals; mails komen niet te frequent. Bij problemen wordt er vlot naar een oplossing gezocht
VerbeterpuntenDe uitsplitsing naar betalen voor zelfstandigen (zonder btw) komt er pas bij keuze overschrijving. Bij betalen met bancontact kreeg ik laatst enkel de kans met btw. En dan is er wel wat vervelende gedoe om eea recht te zetten nadien. Maar werd wel altijd correct opgelost achteraf
Beste Jurgen, Bedankt voor deze terugkoppeling. We zullen de mogelijkheid om intracommunautair te kunnen aankopen duidelijker neerzetten. Het is in ieder geval wel mogelijk (ook met Bancontact) om dit direct juist neer te zetten.
Pluspunten
Snelle correcte levering voor mooie prijs
Pluspunten
Prima levering
Pluspunten
Goede prijs, overzichtelijke site
VerbeterpuntenBeter, veel beter, sneller de garantie regelen. Heb een bouwlaser bij HD-tools besteld na bijna 2 weken werd deze pas geleverd. Bleek de ontvanger defect te zijn, deze gelijk de volgende dag terug gestuurd. Wacht nu al meer dan twee weken op reparatie/vervanging van de ontvanger. Diverse keren contact gehad maar met weinig resultaat. Nu nog maar een week wachten dan nog maar eens bellen.
Beste klant, We betreuren het dat uw ontvanger defect was bij ingebruikname. We hebben bij de leverancier deze direct teruggestuurd en inderdaad pas na 9 werkdagen kregen we een nieuwe toegestuurd. Helaas hadden we deze niet op voorraad om u direct uit de brand te helpen.
Pluspunten
Snelle korecte afhandeling
Pluspunten
scherp geprijsd, doch niet altijd de goedkoopste
Verbeterpuntenproducten dienen beter verpakt te worden
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenBeter kunnen opvolgen van de levering
Pluspunten
Gewoon goed!
Pluspunten
Altijd correct en probleemloos.
VerbeterpuntenHet bezorgen via GLS is niet te volgen, en tijden kloppen niet. Dat is toch jammer, telkens net niet thuis.