Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs
Pluspunten
geen, sorry
Verbeterpunten-slechte communicatie, ik heb in 5 dagen tijd 3 mails gestuurd, pas toen ik dreigde met het annuleren van de order werd er gereageerd. -levertijd wordt niet gehaald en dan moet je er zelf weer achteraan, bleek dat het spul wel gewoon op voorraad was maar niet verstuurd.. -dit was eens maar nooit weer..
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteitsvolle producten
Verbeterpuntencommunicatie kan iets beter. Levering was niet volledig, heb zelf moeten informeren wanneer de nalevering plaats vond
Pluspunten
Snelle en correcte bezorging
Pluspunten
Goedkoop
Verbeterpunten-Nakomen van afspraken (zeer slecht). -Klanten niet onnodig lang van het kastje naar de muur sturen en vervolgens niet over de brug komen. -Geen alternatief of tegemoetkoming voor het niet kunnen leveren van het bestelde gereedschap wat ruim een maand aanhield. Erg jammer. Nooit meer!
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Super service Snelle levering
Pluspunten
Voor ik mijn bestelling plaatste bij HD-Tools heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik werd heel netjes en correct te woord en mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Vervolgens heb ik mijn bestelling geplaatst en al de volgende dag werd de afkortzaag bezorgd. Kortom, ik ben zeer tevreden. Ook wat de prijsstelling betreft..
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak.
Pluspunten
snelle levering duidelijke beschrijving op site, goede kwaliteit.
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering
Pluspunten
Goede service Snelle levering en de producten zien er altijd netjes uit
VerbeterpuntenEr staat op de site een kortingscode. Helaas val ik altijd uit de gratie. Hier zouden jullie verbetering aankunnen brengen. Voor wie geld de kortingscode?
Pluspunten
Snelle en goede levering. Zeer concurrerend.
Pluspunten
Ik ben zeer te vreden over HD Tools, goede comunikatie via telefoon en mail, komen na wat er beloofd word.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering
Pluspunten
Snelle telefonische hulp, kennis van zaken. Goede prijs.