Pluspunten
goedkoop en snel geleverd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Nette prijzen, goede communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Snelle service/ levering
Pluspunten
snelle levering goede serice
Verbeterpuntenals je electrisch gereedschap besteld zou het wel fijn zijn als de artikelen er bij staan die er bij besteld kunnen worden als je het nodig hebt dat het er op past
Controle op spullen bij verzending
Pluspunten
Snel geleverd en scherpe prijzen .
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Na 1 week nog steeds niks binnen en al nu al 2 mails gekregen of ik een beordeling in wil vullen. Hoop dat hij aankomende week binnen komt.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering zeer interessant voor Belgische ondernemingen geen gezeik met BTW zeer goede dienstverlening En de beste prijzen nergens goedkoper
Verbeterpuntentotaal niest op aan te merken hier kunnen veel leveranciers nog van leren Top firma
Pluspunten
Snelle en correcte leveringen
VerbeterpuntenDeze keer een makita accu slijper gekocht in de aanbieding e-mail stond dat deze 11500 toeren draait volgens typenummer is dit 8500 toeren
Pluspunten
Prima en snelle levering.
Pluspunten
snelle goede levering, mooi assortiment vooral in Makita
Verbeterpunteniets vriendelijkere website, niet alle producten zijn handig te zoeken, wel als je zoekt met het zoekertje, dan moet je wel bijna de juiste benaming weten
Pluspunten
goede en snelle levering lage prijs voor een goede combiset
Pluspunten
Mooi assortiment waarvan alles op voorraad is. Bestellingen worden keurig op tijd geleverd. Komen hun afspraken na en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Als montagebedrijf koop ik al mijn elektrisch gereedschap bij HD tools. Perfect!
Pluspunten
Prima service, ze zijn snel en correct. Zeer scherpe prijzen!
VerbeterpuntenKeuze van vervoerder of een vervoerder die op zaterdag bezorgt.
Geen onderzoek over tevredenheid opsturen als je de goederen nog niet verstuurd hebt. We wachten met smart op de bestelde goederen/
Pluspunten
Zeer correct
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenZoekfunctie
Pluspunten
Snelle en goede service. Prima kwaliteit materiaal
VerbeterpuntenGeen