Pluspunten
Goede prijzen , nette afwerking , snelle levering
Pluspunten
snelle levering bedankt!
Pluspunten
Snel geleverd top
Pluspunten
Scherpe prijs, vriendelijke hulp op telefoon.
VerbeterpuntenU beweert: voor 17u besteld, volgende dag in huis. Echter pas na de bestelling wordt verteld dat het om WERKdagen gaat. Voor een particulier is dat niet vanzelfsprekend: vele leveranciers leveren ook op zaterdag. Ik vond dat vervelend, en de levering moest uitgesteld worden.
Pluspunten
netjes volgens afspraak geleverd
Verbeterpunten0
Pluspunten
alles was naar wens
Verbeterpuntener waren geen min punten
Pluspunten
Aanbod, snelheid van handelen, leveren etc
Pluspunten
We hebben de bestelling snel ontvangen.
VerbeterpuntenNiet blijven aandringen om de beoordeling in te vullen en advertenties sturen.
Pluspunten
snel en goed geleverd
Pluspunten
Goedkoop snellen levering
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenSneller op mail reageren. Vertraging (bij mij dus) op het product de mensen de gelegenheid geven te kunnen annuleren of een compensatie te doen, Ik heb dus voor een dag een trekker moeten huren A € 25 per dag. Zeker als je op je website zet dat je het op voorraad heb! Wordt je niet blij van als dat niet zo is.
Pluspunten
Snelle afhandeling, ook naar belgië
Pluspunten
Prima ! Snelle levering.
Verbeterpuntenbetalen met bancontact voor de Belgen.
Pluspunten
nadat de bestelling was geplaatst namen zij gelijk contact op om te zeggen dat het bestelde niet op voorraad was.
Pluspunten
Overzichtelijk en 1 e keer dat wij bij u hebben gekocht maar ook na bestelling nog even telefonisch contact gehad over levering maar was ok
VerbeterpuntenL
Pluspunten
Goede aanbiedingen
VerbeterpuntenWebwinkel beetje rommelig
VerbeterpuntenN v t
Pluspunten
Scherpe prijs snelle levering
Pluspunten
Goede prijs en service
VerbeterpuntenLevertermijn niet gerespecteerd, maar dit heeft alles met het transportbedrijf te maken.