Pluspunten
Snelle levering, redelijke prijs.
VerbeterpuntenProbeer een dubbele levering te voorkomen door goed op de pakbon te kijken dat voorkomt nazenden.
Pluspunten
Pluspunten
super
Pluspunten
Goedkoop snelle levering
Pluspunten
Volledig te vrede over levering van bestelling
VerbeterpuntenVoor bedrijven op factuur leveren behoort niet tot de mogelijkheid, voor zover mij bekend.
Pluspunten
Zeer goede service.
VerbeterpuntenSite up to date houden. Sommige "voorraad" producten blijken toch niet voorradig.
Pluspunten
Snelle levering en het juiste product voor de juiste prijs.
Pluspunten
snel en goed geregeld ook met de aflevering van ons product. als je belt weten ze gelijk hoe het er bij staat. Met vriendelijke groeten
Pluspunten
scherpe prijzen, en snelle verzending/levering
Pluspunten
Snelle service, goede site, prima telefonisch te bereiken en uitstekend geholpen.
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Service en snelheid
Pluspunten
Werkt corect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig afgehandeld op tijd afgeleverd etc.
VerbeterpuntenBij bestellen gebruikte ik mijn wachtwoord als bestaande klant maar deze werd niet herkend. Bij het vragen voor een nieuw wachtwoord kreeg ik geen feedback wel werd er gewezen dat er een mail door Tools was verzonden. Ik heb me als nieuwe klant in moeten laten schrijven.
Pluspunten
Al eerder wat besteld hier, snelle levering en vriendelijke mensen top!
Pluspunten
accuraat en netjes afspraken worden nagekomen
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Altijd leuke aanbiedingen, snelle verzending
VerbeterpuntenPrijzen in jullie mailing incl. Btw vermelden
Pluspunten
Scherpe prijzen, super levering
Pluspunten
goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering! Accudecoupeerzaag (body only) van DeWalt besteld. Een dag later al bezorgd. Werkt prima.
VerbeterpuntenVerpakking mag beter. Machine werd geleverd in een doosje van Makita zonder verdere bescherming. Helaas ook geen handleiding bij de machine.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs. Too