Pluspunten
Snelle levering !
Pluspunten
Zaagtafel besteld. Zeer gunstige prijsstelling. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Goede prijs en alles wordt vlot en netjes afgehandeld volgens afspraken. Helemaal tevreden!
Pluspunten
Ruim aanbod leuke acties
VerbeterpuntenLagere prijzen ;)
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Snelle levering Goede acties
VerbeterpuntenPADI
Pluspunten
uitstekende service, zeer klantgericht
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
zeer goede service en vertrouwen in de klant
Verbeterpuntengewoon zo door blijven gaan
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering
Pluspunten
Op tijd leveren, prijs is goed
Pluspunten
Snelle levering voor een goede prijs.
Pluspunten
goede en snelle service
Verbeterpuntenga zo door!!
Pluspunten
Super service. Snel en betrouwbaar! Zeker aan te raden!
Pluspunten
Leuke aanbiedingen, snelle afwikkeling
Pluspunten
-Leuke aanbiedingen -Aantrekkelijke prijzen -Kwaliteits gereedschap -Keurige verzending
Verbeterpuntenafhalen aantrekkelijker maken vooral voor mensen welke in de omgeving van het bedrijf wonen..
Pluspunten
Ik werd keurig gebeld of ik voor de levering ook thuis zou zijn omdat het op een mini pallet binnen zou komen en dat ik ervoor moest tekenen. Super geregeld. Snel geleverd. Bedankt
Pluspunten
Fijn dat jullie zoveel op voorraad hadden. Ik kon de spullen in mn leeg gestolen busje in een keer bij jullie weer aanvullen! En prijzen die ik nergens goedkoper heb gezien! Was ik heel blij mee!
Pluspunten
snelle levering helemaal prima ! Geen rompslomp gewoon je spullen in huis de volgende dag ook na vijven.
Pluspunten
een snelle reactie wat betreft mijn bestelling ,levertijd is 3 tot 5 werkdagen heeft iets langer geduurd maar op zich is dat niet een probleem ben zeer content met het product
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
zeer goede afhandeling van mijn bestelling ik ben dan ook zeer tevrede
Verbeterpuntenga zo door
Verbeterpunten0
Pluspunten
Snel contact / reactie
VerbeterpuntenVan bedrijf ontving ik een mail dat mijn bestelling verzonden was. Bestelling echter niet ontvangen. Product niet op voorraad. Levertijd met minimaal 1 week verlegd. Artikel nog niet ontvangen. Hopelijk toch goede afhandeling van bestelling
Positive
Schnell gute Abwicklung tolles Preis Leistungsverhältnis