Super snel , heel goed
Ze hebben steeds leuke aanbiedingen
Onze bestellingen verlopen altijd correct en de leveringen gebeuren zeer snel. Wij zijn zeker tevreden en vaste klant.
Al vaak gereedschap besteld en altijd netjes op tijd geleverd. Ook de uitgebreide garantie is een pluspunt bij HD tools.
Bestel er al jaren, altijd correct. Zo niet, wordt dit direct recht gezet. Top
Hele bestelling traject gewoon keurig geregeld
Altijd leuke aanbiedingen van top merken! Snelle levering. Top bedrijf!
Mijn bezorgadres was verwisseld met het huisnummer van het factuuradres.. daardoor kreeg ik ook geen vermelding dat het pakket bij de buren, lag en bij welke buren. Een zoektocht door de hele straat leverde uiteindelijk succes op. Verder een prima product dat voor een goede prijs snel werd geleverd.
Bedankt voor uw reactie. Omdat wij graag onze klanten correct willen beleverden hebben wij uiteraard bekeken hoe dit fout heeft kunnen gaan. Blijkbaar heeft u bij het invullen van uw afleveradres de postcode van uw factuuradres ingevuld. Automatisch wordt er dan afgeleverd bij het postcode adres. Via de track en trace mail kan er ook altijd controle plaatsvinden op het afleveradres. Gelukkig heeft u uw pakket in uw bezit en heeft u met uw heggenschaar al een mooie haag kunnen snoeien!
Snelle levering en goede service
Gewoon goed
Snelle levering, goedkoop groot assortiment.
Snel en correct bezorgd
Goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijke personen aan de telefoon die goed meedenken en zoeken naar oplossing. Scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Aandachtpuntje: Artikelen die nog niet geleverd worden (ivm manco / nalevering) worden wel al eerder gefactureerd. Dat zou anders kunnen.
Verzending door GLS is vreselijk. Het is elke keer hetzelfde liedje. Bezorgafspraken niet nakomen, 5 dagen later pas geleverd. Dit omdat GLS zijn zaken niet op orde heeft. Als hd tools zou ik een ander post bedrijf gaan zoeken. Verpakking door hd tools was goed geregeld en producten als omschreven.
Beste heer de Jong, Wat vervelend dat u deze ervaring met GLS heeft. We zien dat het een bestelling betreft die u op zaterdag heeft besteld. Nadat we deze maandag bij GLS hebben afgegeven is, is door een sorteerfout het product op donderdag door GLS pas bij u geleverd. Normaalgesproken is dat de volgende werkdag, maar helaas kan het inderdaad gebeuren dat door onvoorziene omstandigheden (verkeer) of fouten (sorteerfouten) het iets langer duurt. Onze excuses daarvoor! Het HD-TOOLS team
Was al een tijdje op zoek naar de bovenfrees van Makita. Bij HD-Tools vond ik het met de meest scherpe prijs. Verzending was ook snel afgeleverd.
Bestellen en erg snel leveren. Goede kwaliteit van gereedschap
Al 2 maal besteld ,maar 2 maal een replay moeten doen ,dat ik nog niks ontvangen had. Maar na de replay dag Nadien geleverd . Deze firma zou ik zeker aanbevelen .grtz
Mooie Makita accuboor besteld. Bij het openmaken viel al op dat er relatief veel wit stof zat aan de binnenkant van de kofferwand, op de accu en op de boormachine. Op verzoek foto's toegestuurd en mij is verzekerd dat het heel normaal kan zijn dat er wit stof aan de binnenkant zit en ook op de accu en machine schijnt het normaal te zijn. Ik vind dat vreemd, heel vreemd en heb het idee dat dit apparaat al een keer gebruikt/verkocht is en dat het een retour is. Mijn vraag hierover werd ontkend, maar ik heb daar geen goed gevoel over. Het apparaat overigens is perfect.
Beste Alexander, Bedankt voor uw reactie. We kunnen uw twijfel echt begrijpen. U kent ons niet, er zit stof op, maar we zouden echt nooit gebruikte machines als nieuw verkopen. Het is daarom ook goed dat u hierover heeft gebeld. Jammer, dat we u niet helemaal hebben kunnen geruststellen. We wensen u desondanks toch veel plezier van uw aankoop! Het HD-TOOLS team
Mooie Makita voor een concurrerende prijs en zeer vlot geleverd.
Alles volgens afgesproken geregeld
Goed bedrijf met leuke aanbiedingen
Goede prijs. En heel goed verpakt en snel geleverd.
Heb zowel telefonisch als per email contact gehad met ze, men heeft ook werkelijk productkennis en weten je precies te vertellen welk model machine je nodig hebt. Over retouren word niet moeilijk gedaan. Tot nu toe de enige die mijn Makita machines degelijk verpakt hebben, dus niet alleen een omdoos en klaar maar echt inwendig ook goed gevuld zodat de machine zelf niet alle kanten op stuitert. Vriendelijke en goed bereikbare klantenservice. Zeker een aanrader en ik ga hier vaker bestellen!
Dat is altijd fijn om te horen, dank u wel voor het compliment! Het trotse HD-TOOLS team :-)
Regelmatig bij hd tools besteld. Altijd snel en de beste prijs! Echt top bedrijf
Kon alles via internet bestellen En heel snel geleverd door gls Alleen dacht ik dat ik de invalzaag ook op accu besteld had Ik krijg hem binnen met snoer
We hebben het even gecontroleerd, maar op uw bestelling staat de invalzaag op netstroom. U mag uiteraard altijd binnen 14 dagen de machine (mits ongebruikt en onbeschadigd) retourneren.