Pluspunten
communicatie met de medewerkers
Verbeterpuntenwebsite voor klanten die vanuit Duitsland bestellen btw vrij werkte bij mij pas toen ik per paypall ingelogd was
Pluspunten
Goede prijzen Duidelijk Klantvriendelijk
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar Vriendelijk en behulpzaam personeel (aan de telefoon) Snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Flexibel. Kan makkelijk mn bestelling aanpassen per telefoon
VerbeterpuntenMischien ook handgereedschap verkopen.
Pluspunten
Mooie prijs
VerbeterpuntenIk heb mijn bestelling niet op tijd gekregen
Pluspunten
Prima advies, top levering en juiste voorraad informatie
Pluspunten
Goede voorraad
VerbeterpuntenDoe wat je de klant belooft
Pluspunten
prijs goed levering kan beter woensdag besteld zaterdag nog niks binnen
Verbeterpuntensneller versturen
Pluspunten
Bij het schuren begaf mijn schuurmachine van 30 jaar oud het plotseling. Direct naar een vervanger op internet gezocht. Ik vond er een bij HD Tools voor een nette prijs en precies 24 uur later kon ik mijn schuurklusje afmaken.
Pluspunten
U levert degelijke producten, Ook is verpakking degelijk U voldoet aan mijn verwachtingen qua product en levering .Betreffende (aftersales)service heb ik nog geen ervaring opgedaan
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Uitstekende prijs, goede informatievoorziening, snelle levering. De bestelde cirkelzaag was niet meer op voorraad en kwam in back-order. Dit is netjes gecommuniceerd en na enkele dagen is voorgesteld om een zwaarder / nieuwer type te leveren (voor dezelfde prijs). Deze cirkelzaag is echt top..
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, de service is echt goed.
Pluspunten
Prima en snel geleverd
Pluspunten
goede site, eenvoudig om iets te bestellen, snel afgeleverd. Prima dus!!
VerbeterpuntenKleinigheidje wat betreft de aflevering: als je van tevoren weet dat je niet thuis zal zijn op de afleverdatum, dan kun je opgeven dat er 'ergens anders' moet worden geleverd. De winkels waar dat kan, liggen niet echt bij mij om de hoek. Het zou mooi zijn als je je pakket kan afhalen bij de punten waar ook KIALA- of POST NL- pakjes kunnen worden afgehaald: zij hebben een veel dichter netwerk. Ik begrijp dat dit niet een puntje voor HD-Tools zelf is, maar van de bezorgdienst, maar ik geef het toch maar mee.
Product nooit geleverd
Pluspunten
Snelle levering en houden je goed op de hoogte
Pluspunten
Snel en gemakkelijk je geld kwijt zijn.
VerbeterpuntenHet bedrijf zou ik beter beoordelen als ze de afspraken nakomen en geen zaken zou doen met GLS.
Pluspunten
Scherpe prijs Duidelijke omschrijving van de producten Zeer vlotte en correcte levering
Bijna niet telefonisch bereikbaar.
Pluspunten
Bestelling en levering is prima verlopen.
Pluspunten
+ snel + correct + goedkoop
Verbeterpunten- geen Makita-dealer, dus garantievoorwaarden zijn wat beperkt (maar dat nam ik op de koop toe ivm de prijs van de aankoop)
Pluspunten
super snelle levering en correct.
Verbeterpuntenmisschien laten weten wanneer wordt bezorgd (dagdeel)
Pluspunten
Snelle levering goede prijs, betaal gemak, super makkelijk mn complimenten.
VerbeterpuntenGeen