Pluspunten
Prima, snelle bezorging
Pluspunten
Makkelijk bestellen
VerbeterpuntenBetaling gedaan en daarna werd geconstateerd dat de bestelling niet op voorraad was. Misschien een verbeterpunt om de voorraad aan te laten sluiten op de bestelprocedure. ( nog..... Stuks op voorraad) dan weet je bij het plaatsen dat eea wat vertraging zou kunnen hebben
Pluspunten
- Lage prijzen - Leveringstermijn zoals beloofd - extra GLS service om het pakket zonder handtekening te ontvangen
Pluspunten
Goed gereedschap voor een betaalbare prijs , snelle levering van het gereedschap
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Correcte en efficiënte communicatie met snelle levering
Pluspunten
Haast eng zo precies nauwkeurig en prijstechnisch scherp. Ik ging zelfs twijfelen of het geleverde artikel geen kloon was!
VerbeterpuntenGraag een Nederlandse gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Snelle levering pakketje goed in gepakt top bedrijf
Pluspunten
Alles prima verlopen
Pluspunten
Snelle levering : volgende dag in huis ...elke keer . Goed advies zowel telefonisch als per mail . Mijn favoriete webshop voor gereedschap
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.precies volgens afspraak. Aanrader
Pluspunten
Goede, mooie en ECHTE aanbiedingen, snelle service en makkelijke afhandeling.
VerbeterpuntenMaar zoek a.u.b. een andere bezorgdienst als GLS want dat is heel verschrikkelijk, of het ligt aan de afhandeling van depot Wijchen, daar kan ik niet verder over oordelen. Adres was Dorpsstraat 42 en dan brengen ze het op Dorpsstraat 30 en laten het niet aftekenen, terwijl wij met 3 personen aanwezig waren.
Pluspunten
Niets op aan te merken snelle en correcte service en levering
Pluspunten
goed assortiment en snelle levering
Pluspunten
Komt afspraak na
Pluspunten
Snel levering en in prima staat !!
Pluspunten
Prima product geleverd binnen de afgesproken tijd; Product was in gesloten verpakking doch niet compleet; Na 1 telefoontje werd het ontbrekende een dag later geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs snelle levering
VerbeterpuntenAssortiment mag uitgebreider