Goedemorgen Pakket is donderdag 11-5 om 16.15u besteld en 22.15u bij GLS ingeklaard Zie bijlage. Wij hadden de machine zaterdag 13-5 nodig zodat wij voor HD-TOOLS hebben gekozen omdat jullie bij uit voorraad geleverd en voor 17.00u besteld de volgende dag geleverd hebben. Wij bestellen niet bij GLS maar bij HD-TOOLS dan moeten jullie daar ook verantwoordelijkheid voor nemen. Vr Gr P.Mors ------ Oorspronkelijke bericht ------ Van "HD-Gereedschap" <[email protected]> Aan "P. Mors" <[email protected]> Datum 15-5-2023 11:25:49 Onderwerp RE: Factuur bestelling HD-TOOLS (F-205428) Goedemorgen, Wij hanteren inderdaad dat het de volgende werkdag geleverd zal worden voor 17:00uur besteld. Het pakket is hier donderdag weg gegaan en vrijdag aangekomen bij GLS. Op zaterdag levert GLS niet alleen op werkdagen vandaar. Ik zie dat het pakket vandaag bij u is afgeleverd, fijn! Met vriendelijke groet, Jenny Smets T +31 (0)77 477 0581 E [email protected] Wwww.hd-gereedschap.nl HD-TOOLS B.V. Kieënweg 20 5991 EK Baarlo The Netherlands Van: P. Mors <[email protected]> Verzonden: zaterdag 13 mei 2023 10:53 Aan: HD-Gereedschap <[email protected]> Onderwerp: Re: Factuur bestelling HD-TOOLS (F-205428) Goedemorgen Wij zijn niet tevreden met de gang van zaken. Het artikel was voorradig en zou zoals jullie adverteren de volgende dag bezorgd worden. Dit gebeurt niet zodat wij pas 4 dagen moeten wachten als het goed is want dat moeten we nog maar afwachten. We zijn geneigd om het terug te sturen want dit is niet waar jullie voor staan en wij op rekenen. Vr Gr P.Mors ------ Oorspronkelijke bericht ------ Van "HD-Gereedschap" <[email protected]> Aan "[email protected]" <[email protected]> Datum 11-5-2023 16:54:07 Onderwerp Factuur bestelling HD-TOOLS (F-205428) Afbeelding verwijderd door afzender. HD-TOOLS Beste Klant, Bedankt voor de bestelling en het vertrouwen in HD-TOOLS. Het p
Beste heer Mors, We zien inderdaad dat uw levering met 1 werkdag is vertraagd geweest omdat GLS de aansluiting had gemist op een depot van hen. Hoewel we daar ook zelf van balen, ontkomen we er helaas niet aan, dat dit ooit kan gebeuren als een vrachtwagen bijvoorbeeld in een file door een ongeluk o.i.d. is beland. Onze excuses hiervoor!
Advies schuurpapier en een begin hoeveelheid ontbreken
Zeker niet de laatste keer dat ik daar iets bestel. En goede website.
Goede service, en zeer scherpe prijzen
Bij enkele de Walt apparaten heb ik ook een 18V accu besteld. Bij het opladen gaf de lader een melding van oververhitting. Hoewel ze de fout niet konden nabootsen in de werkplaats werd mij netjes en zonder verzendkosten een nieuwe accu gestuurd, die het prima doet bij opladen. Dank voor de geleverde service!
produkt was gekend schappelijk van prijs en netjes geleverd
Tijd voor advies en duidelijke uitleg over de producten samen met een goede werksfeer
Bij HD Tools vond ik de machine die ik zocht, voordelig en snel geleverd!
had een beschadigd product ontvangen en dit werd heel snel heel goed opgelost door HD-tools.
Altijd goede aanbiedingen en snelle levertijd
geen opmerkingen
prima afgehandeld
Ik had het pakket gekregen van iemand anders en die ander die van mij. Dit was al vervelend maar kan misschien gebeuren. Ik verwachtte dat ik direct het goede opgestuurd zou krijgen en het verkeerde weer opgehaald zou worden. maar in plaats daarvan werden zowel ik als de ander gevraagd om het pakket naar elkaar te sturen. Ik was dus afhankelijk van de medewerking van dat bedrijf. Na verschillende keren met hd tools te hebben gebeld, werd er uiteindelijk toch besloten om het pakket direct naar mij te sturen. Dit is helaas later aangekomen dan dat ik het nodig had. Enige pluspunt is dat hd tools telefonisch bereikbaar was en er wel gezocht werd naar een oplossing.
Mooie Makita slagmoersleutel voor de helft van de prijs wat een nieuw model kost.
Na enig zoeken en vergelijken hier de goedkoopste prijs en juiste (oudere) model leverbaar. Helemaal prima.
Mijn voorkeur gaat altijd uit naar HD, snelle levering. En voor af te halen ligt het snel klaar. Vriendelijk.
Makkelijke website waar makkelijk is te bestellen. Heb zelf gekozen voor ophalen op locatie en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede service, prettige mensen
Wij zijn altijd erg tevreden als we iets besteld hebben. Een prima bedrijf om zaken mee te doen.
Prima winkel
Zeer blij met deze aankoop,dit materiaal is aangekocht voor mijn team en zo ook de mogelijkheid geven om gemakkelijk te werken voor iedereen. Voor een mooie prijs Alvast bedankt. Dewalt Fan. Grtjes Stef.
Nadat ik de bestelling had geplaatst werd er telefonisch contact opgenomen over de aflevering van het product.
Goed gereedschap, snel geleverd.
goed produkt voor goede prijs
Duidelijke website, snelle levering, goede prijzen en er wordt (zeer) snel gereageerd op vragen per mail. Betrouwbaar. Meer dan prima partij dus