het klop altijd netjes en de anderen dag binnen
Alle bestelde producten snel geleverd.
Dewalt accu machine gekocht voor een hele scherpe prijs. Zou met twee dagen geleverd worden en dit is ook gebeurd. Heel tevreden mee.
Goede prijzen en snel geleverd
Snelle en goede levering tegen een scherpe prijs. Erg blij met mijn aankoop, Makita DVJ181.
Goedkoopste die er is. Correkt geleverd.
Ben zeer te spreken over HD-tools. Je wordt perfect geholpen zowel via telefoon of in de winkel.
Alles is 100´% echt gewoon een topbedrijf zeker aanrader.
Super content, snel geleverd aan goede prijs
Goede en snelle levering
Lamp besteld, helaas een maandag model gekregen. Na 1 mailtje is dit opgelost en is mij een nieuwe lamp toegestuurd. Goede snelle service, klantgericht.
Ik heb al verschillende gereedschappen bij HD Tools besteld. Altijd goed, goedkoop en snel!
Voorraad en snel geleverd
Prima organisatie. Diverse keren spullen besteld altijd dik op de rit. Complimenten.
Indien je geluk hebt wordt er geleverd wat besteld was, of gedeeltelijk althans. In plaats van deemoedig een fout toe te geven en recht te zetten, gaat HD-tools je er van proberen overtuigen dat je - als klant - verkeerd bent. Wanneer je dan het ultieme bewijs levert hoor je niets meer. Voor het teveel van dit soort reviews veranderde HD-tools van Trustpilot naar kiyoh.
Beste Danny, Wat vervelend dat u een negatieve ervaring hebt gehad met ons. We hebben dit inmiddels onderling besproken met u om e.e.a. recht te zetten. Het is overigens niet zo dat we van review platform zijn veranderd. We werken al vele jaren samen met Kiyoh, maar iedereen is altijd vrij om op ieder platform een beoordeling te plaatsen, zo ook Trustpilot.
mooie sterke machine voor een nette prijs mijn complimenten voor de telefonische klantenservice echt Top
makita.nl geeft gratis batterij bij aankoop bepaalde toetselen , HD-TOOLS is enigste site die prijzen niet verhoogd tijdens deze actie , en erkend is door makita.nl . TOP
snelle levering keurig verzorgd
Snel gevonden wat ik zocht en daarnaast ook nog erg snel geleverd.
Snel gevonden wat ik zocht en daarnaast ook nog erg snel geleverd.
mooie Makita machine voor een prima prijs mijn complimenten voor de super telefonische klantenservice
makita.nl doet gratis battterij actie en HD-TOOLS is enigste site die zijn prijzen niet verhoogd tijdens deze actie en is erkende site door makita , TOP
Geweldige service, zoals altijd. En dat nog eens voor de scherpste prijs.