Goede service tegen betaalbare prijzen

Duidelijke informatie op de website. Ook telefonisch heldere uitleg. Snelle levering.

Prima bedrijf

Ze doen wat ze beloven. Prima en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Snel bestellen, snelle levering en snel een creditfactuur plus betaling

Snelle levering, goed assortiment, prettig overleg i.v.m. advies

Meerdere malen hebben wij iets besteld bij HD-Tools, ik als ZZP'er diverse soorten (Makita) gereedschap en privé ook handige producten. Wij bestelden o.a. klein gereedschap zoals boren en vijlen maar ook Makita apparatuur en onderdelen, bijvoorbeeld een slagmoersleutel, betonboormachine en recent een Makita steelstofzuiger die gebruik maakt van de accu's die ik toch al in mijn bezit heb. Na contact te hebben opgenomen kregen wij goed advies en werd een product dat nog niet op de webshop stond toegevoegd aan het assortiment zodat we alles bij 1 webshop konden bestellen. Fijne service, ga zo door!

Geweldige service. Goed gereedschap

Zeer tevreden met dit bedrijf. Nu 2 keer gereedschap (makita) gekocht en beide keren snelle levering. Onze bandschuurmachine begon te roken op vrijdagmiddag. Klantenservice gebeld en men dacht echt met mij mee. Goed advies over aanschaf nieuwe en (bij uitzondering), omdat we echt omhoog zaten, werd de nieuwe schuurmachine de dag erna geleverd. Geen verkooppraatjes, maar echt meedenken in wat voor ons de beste aankoop zou zijn. Volgende keer bestel ik zeker weer bij HD-tools. Daarbij leveren zij echt voor de laagste prijs.

Goede prijzen en snel geleverd. Top

Overzichtelijk, snel geleverd en goede prijzen.

Correct

Proffesioneel

snelle levering goede prijs

klopboormachine gekocht zeer snel geleverd

Goede prijs , snelle levering

Snel verzonden, vlot omgewisseld

Ik bestelde een verwarmde jas van Makita. Bij aankomst bleek deze toch een maat te groot waardoor ik deze retour stuurde met de melding dat ik deze graag in een maatje kleiner had. Enkele uren nadat ze het pakket ontvangen hadden kreeg ik al een melding dat ze een kleinere maat opgestuurd hadden. Bedankt voor de goede en snelle service!

tevreden

snelle proffesionele levering

Subliem

Snel en goedkoop en met aandacht voor recycling!

Perfect geregeld, top prijs-kwaliteit verhouding.

Makkelijk te vinden, eenvoudig te bestellen, snel geleverd.

Komen afspraken na

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering en concurrerende prijs

Snelle levering en concurrerende prijs

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede prijzen

Snel geleverd en ook snel reactie op de mail

Top gereedschap tegen een scherpe prijs!

Snelle levering en een goede keuze voor de beste opties. Er is een goede selectie gemaakt in merken en uitvoeringen waardoor het goed zoeken en vergelijken is zonder het spoor bijster te raken dit in vergelijking met andere aanbieders.

snelle levering, goede prijs

zeer tevreden!

Foutloos ,altijd goed ,al jaren klant!

Snel geleverd, mooie prijs.

In een woord top!

Goede aanbiedingen snelle levering

Steeds weer verrassende aanbiedingen en gemakkelojke website. Daarnaast snelle levering

Zeer vlotte bestelling en levering

Scherpe prijzen, goede en overzichtelijke website en een snelle levering. Aanrader!