Netjes verpakt.
dik tevreden
dik tevreden
g8t680k09u76gughvsknloi
zoals ik gewend ben weer naar volle tevredenheid , uitstekend
Goedkoopste en snelle levering
Goedkoopste en snelle levering
Ik had aangegeven of er een box bij zat toen werd ik helemaal netjes opgebeld dat die er niet jij zat en voor weinig bij kon kopen super
Altijd scherpe prijzen. Snelle reactie op vragen en mails. Bijna alles op voorraad en anders binnen enkele dagen leverbaar Mooi bedrijf.
Goede communicatie en goede prijs met snelle service!
Uistekende levering. Handig ingepakt. Twee artikelen waren in de bestelde koffer geplaatst om doos klein te houden. Helaas was de resterende ruimte gevuld met plastic ipv een milieuvriendelijker alternatief.
Kettingzaag besteld en die werd keurig binnen enkele dagen bezorgd. Beetje rommelig verpakt (oud materiaal) maar apparaat is nieuw en functioneert goed.
Super te woord gestaan aan de telefoon en super snel geleverd