Goede snelle levering en niet duur
Goede communicatie en snelle service
Snelle levertijden goede service
Snelle levertijden goede service
Heggenschaar al uitgeprobeerd en voldoet aan verwachting, snel geleverd. Ik ben er blij mee.
Ik kijk altijd op de website van HD-Tools omdat de prijzen voor Makita gereedschap zeer scherp zijn. De levering is snel. Ik ben erg tevreden.
Door te kiezen voor GLS als vervoerder weet je nooit wanneer het geleverd wordt.
sinds 1 december , krijg je bij makita.nl bij aankoop bepaalde machines een gratis accu , vele sites doen dan een prijsverhoging, behalve HD-tools . TOP
Alles oké
Alles oké
Ik had een tijdtje hd tools en gereedschap centrum in de gaten voor de prijs en ik zag 3 weken voor black friday dat gereedschap centrum met de prijs omhoog ging. HD doet niet aan black friday bullshit. Dan nog is dit het beste prijs die ik online heb gevonden. top bedrijf
Mijn volgende bestelling weer bij HD-tools.
Mijn volgende bestelling weer bij HD-tools.