Szybka dostawa ,towar w idealnym stanie .
Dziękuję! (Dank u wel!)
Dankje, de bestelling was snel en scherp geprijsd!
Werkt goed
Scherpe prijs en snelle levering. Ik vind het ook fijn dat ik mijn pakket kon laten afleveren bij een pakketpunt in de buurt. Dit maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.
Gewenste producten goed kunnen vinden op de site voor een aantrekkelijke prijs.
Bestelling ging prima op de site en de levering was de volgende dag al
Voor de eerste keer een DeWalt klopboormachine gekocht. Deze was in de sale dus een scherpe prijs. Om 16.00 besteld en de volgende morgen om 9.30;afgeleverd. Zo wil je het hebben! Enig puntje van kritiek is misschien de verpakking. De koffer zat in een grote doos en had daardoor ruimte om te schuiven. Kleinigheidje.
Beste Bert, Bedankt voor je terugkoppeling! We geven 't intern door! Groet, HD-TOOLS team
5 Ah baterijen aan 66.5 € per 10
Op de site staat het duidelijk omschreven en het word zorgvuldig opgestuurd !!
De laagste prijs die ik kon vinden op internet en dan ook nog de supersnelle levering.
Blijkbaar is het bestelde een makita body van buiten Nederland. Met gevolg dat er minder accessoires inzitten dan hier. M.a.w. goedkoop is duurkoop...
We hebben het nagekeken voor u. U heeft een stift slijper gekocht van Makita en bij de specificaties op de site Makita Nederland staan precies de accessoire die u heeft ontvangen. Het kan zijn dat u bepaalde optionele accessoires erbij had verwacht. De "standaard accessoires" zijn bij de machine inbegrepen.
Goede prijs verhouding Bestellingen zijn correct. Zeker andere aanbevelen
Goede snelle levering
Eerst een verkeerd apparaat verstuurd en daarna een incomplete verzending en vervolgens geen woord van excuses en een slechte telefonische bereikbaarheid. Kortom geen aanrader. Erkend moet worden dat de prijs wel erg gunstig was.
Levering snel en correct
Via een mail van een mooie aanbieding. Bestelling was eenvoudig en levering prima. De verpakking was gerecycled met een doos van een ander apparaat, prima idee.
Snelle bestelling en afhandeling
snel en goed
netjes verpakt en voldoet zoals beschreven
Duidelijke site met goede filter mogelijkheden. Snel geleverd Goede prijs.
Snelle levering goede kwaliteit. Verpakking zou wel wat beter mogen. Doos was beschadigd, wat krasjes op 'mbox. Verder zeer goed.
Ben al jaren klant bij HD Tools goede service en vriendelijke medewerkers
Kreeg een zwaarder model bladblazer geleverd versus wat ik had besteld. Kreeg de keuze of retour sturen of tegen een kleine bijbetaling (significante korting op meerprijs) een aangepaste factuur voor de garantie registratie. Gekozen voor de laatste. Er werd vriendelijk en snel geschakeld om tot een oplossing te komen