Mooie website, zeer scherp geprijsd
Snelle levering, scherpe prijzen. Ook snel contact om te adviseren.
Alles geregeld zoals verwacht!
Voorraad/beschikbaarheid was correct, geleverd volgens afspraak. Goede prijs.
In de avond besteld en in de vroege ochtend geleverd. Uitstekend!
Makkelijk om te bestellen, snel geleverd.
Snel geleverd goeie prijzen
Heel tevreden over het product
prima bedrijf
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijke website, snelle leveringen.Goede informatie over verzenden en goede service.
Jammer dat de verpakking wat goedkoop over komt. Maar het gaat uiteindelijk om product.
Snelle verzending
De levering was snel, maar de verpakking kon beter. Ik heb een Makita schuurmachine besteld als verjaardagscadeau voor mijn vriend. Het cadeau werd echter geleverd in de originele verpakking zonder dat er een extra doos omheen zat. Het was dus geen verrassing meer wat het cadeau was.
Snel geleverd en altijd goed gereedschap
Ik had aangegeven dat het pakket naast onze voordeur op de 1e etage gezet mocht worden indien we niet this zouden zijn. En zeker niet op de begane grond , dat is een openbare toegang nl. En voila het pakket stond op de trap , iedereen had deze kunnen meenemen! Bij het uitpakken kwam ik twee beschadigingen tegen op de koffer. Ben benieuwd hoe HD Tool dit verder gaat oppakken ! IK beveel ze nog wel aan .
Beste heer Dekker, Bedankt dat u dit ook nog per mail met ons heeft gedeeld. We hebben contact met u gehad en hebben een passende oplossing met u gevonden hiervoor. We wensen u veel plezier van uw aankoop! Het HD-TOOLS team
Altijd scherpe aanbiedingen.
Goeie website en snelle levering met scherpe prijzen.
Levertijden zijn helemaal volgens afspraak. Top
Verkeerde product geleverd, model 485 ipv 458. Jammer maar kan gebeuren. Per mail fout aangegeven, vriendelijk en snel contact. Per omgaande post de juiste machine geleverd. Dus top service!!
Top service en goed geholpen.
Snelle bezorging en lage prijs.
na het bestellen van een bovenfrees heb ik deze na verwachting geleverd gekregen, helaas was deze niet compleet. na het aangeven is de bestelling alsnog compleet gemaakt, vandaar de 9 sterren :)
Alles zoals aangegeven, snel geleverd.
Snel geleverd zonder problemen.
Ik heb een Makita reciprozaag gekocht. HD was de goedkoopste aanbieder. De verzending met GLS duurde een dag langer dan beloofd (onduidelijk waarom), maar was verder prima verzorgd.