Top goede prijs stelling

Alles goed en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd ! Mooi product !

Vlotte levering en scherpe prijzen

Duidelijke site en alles tot in de puntjes geregeld zo ook de levering.

Altijd snel en goed

alles is top

top

Ik heb gekregen wat ik heb besteld!

Snelle afwikkeling gekregen wat ik wou prima

Volgens afspraak alles gefixt

Gekregen wat ik verwachtte

Komen afspraak na

Alles conform levertijden en specs op webshop geleverd.

Alles werd goed en op tijd geleverd.

Alles werd goed en op tijd geleverd.

Snel en goedkoop

Snelle levering goede service

Zeer snelle service en groot aanbod.

Ik ben zeer tevreden over mijn Makita accoboor en de manier hoe het bestellen is verlopen

Makkelijke site, goede prijzen

Makkelijke site, goede prijzen

Ik vond het een prima zaak.

Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding en snel

3e keer dat ik iets besteld heb na een klein belletje met info. Kort maar krachtig en zeer klantvriendelijk.

Goede prijzen slechte onduidelijke levering.

Ik heb mijn pakket nogsteeds niet ontvangen. Het is onduidelijk waar mijn pakket nu is.

Trage bezorging

Wederom later dan belooft en pas op het allerlaatste moment melding dat ze later zullen zijn, prima dat je niet zo snel kan leveren maar zeg dat dan gewoon op voorhand en doe niet alsof je met 24uur kan leveren. Alleen melden we kunnen onze belofte niet nakomen is wel erg magere actie en x sorry zeggen. Bestelde tools prima in orde.

Mwah

De bezorging via GLS was waardeloos! Ik mocht een bezorgplek aangeven, gekozen voor het tankstation in Brakel omdat ik die dag niet thuis was, bericht van gls dat het pakket niet bezorgd kon worden daar die dag omdat het bedrijf dicht zou zijn maar die was gewoon open. Volgende dag geleverd. (Geen bericht gehad dat het pakket geleverd was) via de gls site kon ik wel zien dat ie geleverd was! Ik daar heen maar kreeg het pakket niet mee omdat ik een gls id code moest hebben maar die had ik niet gekregen! 12 minuten gebeld met gls ( 1 euro per minuut) uiteindelijk de code dus weer terug naar Brakel om het pakket op te halen! Aan de radio zelf zaten wat beschadigingen ( 1 stang krom en 1 stang afgebroken) aan de voorkant Wel snelle service van HD tools dus daar geen klachten over

Geen verlamde armen meer

Gebruik de machine voor ytong te zagen, had ik jaren eerder moeten doen.

Snelle levering en goede prijs

Ondanks geadverteerde levertijd van 3 tot 5 werkdagen de volgende dag in huis. Vooropgesteld dat ik zelf beter had moeten opletten, is het misschien een idee om na te vragen of het bijbestelde koffertje met beitels (en boren) bestemd is voor de bestelde breekhamer. Nu waren deze niet geschikt en moest ik nogmaals beitels kopen.

Voordelige aanbieding, duidelijke uitleg.

Mijn bestelling was voordelige aanbieding maar wijziging werd op mijn verzoek aangepast. Levering was niet snel maar dat was van te voren aangegeven. Ben dus duidelijk tevreden.

Prima, snelle levering en product zoals afgebeeld/omschreven

Product was niet verpakt, ik vind dat het anders moet.

Product ontvangen en werkt goed prima site.

Super, snelle levering

Correct en snel

Zoals altijd. Correcte, goede service en snelle levering.