Al vele jaren koop ik bij hun , al voor die tijd , dan waar ze nu zitten met hun zaak .
Beste Wim, Bedankt voor jouw reactie. Tot gauw ! Het HD-TOOLS team
De prijzen zijn heel scherp en de levering is altijd super snel.
Beste Marieke, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Makita strimmer gekocht. Volgende dag al in huis. Snelle verzending. Vaker iets bij HD-tools gekocht en iedere keer weer een prettige ervaring.
Beste Johan, Fijn dat je tevreden bent. mocht het een keer anders lopen dan horen we dat graag ook meteen en lossen het op. Het HD-TOOLS team
Beste, Bedankt voor uw reactie. Het HD-TOOLS team
Product geleverd volgens omschrijving, zelfs binnen genoemde leveringstermijn.
Beste Piet, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Makita product besteld in het weekend. Op de 2de werkdag geleverd. Zeer goede service die ik (nog) niet gewend ben. Mvg, Tom
Beste Tom, Fijn dat je tevreden bent en hopende dat je een volgende keer net zo tevreden bent. Het HD-TOOLS team
Zeer goed.
Beste Wilco, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Grote voorraad en goede communicatie
Beste Daan, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
artikel gekocht van Makita.
Beste Niklaas, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Vlot geleverd voor faire prijs. Verzending prima. Product beviel wat minder qua prestaties als voorzien/ gepresenteerd, vandaar 4 sterren
Beste Kees, Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de autostofzuiger. Toch ook fijn te horen dat de verzending en de prijs in orde waren. Het HD-TOOLS team
Duidelijke site en goed geleverd. Bedankt.
Beste Marcel, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Een goede afkortzaag besteld bij HD-Tools. Deze werd bezorgd in de originele verpakking, zonder overbodig milieubelastend extra verpakkingsmateriaal. Ik had om een specifieke leverdag gevraagd in een opmerking bij het plaatsen van de bestelling, en dit werd ook heel netjes zo gedaan.
Beste Stefan, Fijn dat je zo tevreden was. Het HD-TOOLS team
prima bedrijf bestel er graag mijn spullen
Beste, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Niet echt van deze tijd..
Beste, De door u bestelde schuurvellen staan op onze site aangegeven met een levertijd van 3 tot 8 werkdagen. U heeft 1 Juni de bestelling geplaatst en 11 Juni hebben we deze verzonden. Helaas zat er ook 1 dag Pinksteren tussen. We hopen dat u tevreden bent met de gekozen producten. Het HD-TOOLS team
Leveringstijd stond als 3 weken aangegeven op de site, met een week had ik het artikel al thuis!
Beste Rene, 3 weken zou inderdaad de uiterste leverings datum zijn. Heb je geluk gehad. Het HD-TOOLS team
Meteen opgelost!krijg een nieuwe!TOP!!
Beste, Fijn dat ook een probleem bij ons snel opgelost kan zijn. Het HD-TOOLS team
Het artikel doet het maar zat in een andere doos l dus beetje raar alsof dit een gebruikte model was Gr. Michiel
Beste, De dubbel laders komen bij ons los binnen. Wij hergebruiken alle kartonnen dozen dus inderdaad zat jouw dubbel lader in een doos waar deze eigenlijk niet in thuis hoort. het product is wel zeker nieuw en goed in orde. Het HD-TOOLS team
men doet wat men belooft super geregeld goede kwaliteit
Beste, Bedankt voor je reactie. Het HD-TOOLS team
Het is zeer mooi geleverd mooi optijd en werkt geweldig goed
Beste Jaimy, Bedankt voor je reactie. Het HD-TOOLS team
Ondanks dat er op de website staat dat het artikel op voorraad is was dit dus niet het geval. Ik krijg eerst een mail met de vraag of er iemand thuis is voor de levering. Dat was in eerste instantie niet het geval, maar ik regel met mijn vrouw of ze van haar werk kan ruilen. Dat is gelukt. Krijg ik melding van HD dat er niet geleverd kan worden vanwege te lage voorraad. Kom op zeg!
Beste Vincent, Het klopt inderdaad dat we een voorraad verschil hadden. Heel soms gebeurt dat. Ons excuus hiervoor. We hebben inderdaad enkele dagen later moeten leveren. We hopen dat u desondanks toch tevreden zult zijn met uw aankoop. Het HD-TOOLS team
Over de bestelling kan ik niets zeggen want die heb ik immers nog niet gehad
Beste Barry, Ik zie dat jouw bestelling enkele dagen later is verzonden en jij deze inmiddels binnen hebt. Hopelijk ben je tevreden met je bestelling. Het HD-TOOLS team
Alles tot in de puntjes geregeld.
Beste Hans, We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Deze keer een heggenschaar en gewoon alweer goed geleverd.
Beste Michel, Fijn dat je tevreden bent! Het HD-TOOLS team
Topservice Voorbeeld van hoe het moet
Beste York, Bedankt voor je reactie. Het HD-TOOLS team
Ondanks 2 maal gevraagd waar bestelling blijft. Duurde het langer dan HD aan gaf
Beste Rudy, Inderdaad ging de bezorging niet als gewenst. Iets ging er mis bij de vervoerder. Ons excuus. Normaliter is het opsturen en de dag erna bezorging. Het HD-TOOLS team