Koop al jaren mijn schroeven hier. Ook de machines goede prijs
Elke bestelling netjes optijd en keurig afgeleverd
Prima snel en voordelig.
Het bestelde artikel netjes bezorgd op het aangeven moment in perfecte conditie. Wat mij betreft volgende keer weer HD-Tools
Eerste bestelling geplaatst kan dus nog geen vijf sterren geven.
Vandaag besteld, volgende dag in huis
goede prijs snelle levering
Heb al meerdere dingen besteld bij HDtools. Scherpe prijzen en goede en snelle levering. Heb één keer gehad dat ik iets besteld had dat ze niet meer konden leveren uiteindelijk. Ben toen heel goed geholpen en heb een vervangend (beter) product gekregen.
via de site makkelijk te bestellen en snel in huis.
Bestelling is netjes afgehandeld. Geen aanmerkingen of problemen ondervonden. Aanrader.
prima bedrijf met scherpe prijzen. Al vele keren besteld en altijd worden de bezorgafspraken netjes nagekomen. Al met al een aanrader.
Prima levering
Duidelijke webshop en het was snel geleverd.
Ik had een makita combiset besteld, na een snelle levering ontbraken 2 accu’s en de lader. Één telefoontje over wat er ontbrak en de volgende werkdag alles binnen. Bedankt voor de supersnelle service.
Goede snelle levering voor juiste prijs.
In de afgelopen jaren meerdere gereedschappen en accesoires besteld, die tijdig geleverd werden. Met vragen werd ik erg goed geholpen.
Fijn bedrijf waar ik makkelijk en snel mijn gereedschap kan bestellen. Veel op voorraad en eventueel snel geleverd.
Super service, je kan ze altijd bellen voor uitleg en informatie. Snel bezorgd. En top service wanneer nodig!
Snelle service en enorm veel keuze top bedrijf
Ik had een kitspuit besteld maar kreeg een stofzuiger. Het scheelde 1 letter van het typenummer, kan gebeuren. Gelijk gebeld en de volgende dag was de kitspuit geleverd. Prima service, prima prijs.
Beste Dee, Inderdaad! Een foutje in ons magazijn, onze excuses... Gelukkig konden de fout snel voor u herstellen en fijn dat u daar tevreden over bent!
Goede vlotte service
Gereedschap besteld en snel geleverd
Mooie kwaliteitsproducten tegen een mooi prijsje. Is mijn 2de keer, ik ben tevreden. Ook met de snelle levering.
In eerste instantie zending beschadigt ,en verkeerde koffer geleverd , Maar is na een mailtje opgelost . Met het verzenden van bestelling zijn ze erg snel ,top hoor