Prettig
Snel en correcte service
Binnen een week mijn product mogen ontvangen terwijl de feestdagen er waren
Fijn geholpen, goed spul voor een redelijke prijs.
Snel geleverd voor een goede prijs
Mooie prijzen goed advies
Helemaal volgens verwachting!
Best gelopen. Snelle levering, dik tevreden. En niet onbelangrijk: de scherpste prijs!
Nette levering nette prijs
Goed contact
Levering was prima maar wat mij nog het meeste aansprak is dat HD Tools doet aan karton recycling. Mijn product zat in een andere doos. Milieubewust!
Top product voor een top prijs en een zeer correcte service
Snelle levering Bekende goede kwaliteit. Goede prijs kwaliteit.
Een scangrip wheelstand besteld voor een scherpe prijs. Het zou gaan om een ouder model ( opklapbaar 3-wielig onderstel ) , maar werd voor een scherpe prijs aangeboden. Zeer snel geleverd en tot mijn ( aangename ) verbazing kreeg ik het nieuwe verbeterde model.
Snel geleverd en goed advies gehad
Vandaag besteld morgen geleverd , gewoon goed en meestal goeie prijs kwaliteit verhouding
Top geregeld
Het eerste pakket is zoekgeraakt bij de transporteur. Toen na een week het pakket nog niet teruggevonden was, stuurde HD-tools direct het bestelde nogmaals. Ditmaal leverde de transporteur stipt. Het product voldoet aan de verwachtingen en wat belangrijker is bij webshops: de communicatie en actie met HD-tools was perfect.
Zeer snel geleverd. Hoe ze dit klaarspelen weet ik niet. Zeer vriendelijke medewerkers.
Geen opm
Heb hier gekocht omdat de prijzen goed zijn en alles op voorraad. Was binnen 2 dagen geleverd.