Goede prijs en snelle levering

snel geleverd, thanks

Zeer snel verzonden en goed verpakt aangekomen.

Snelle goeie levering van juiste product

Bestellen is makkelijk. levring op juiste tijdstip en uiteraard perfect product

gewoon goed

mooi product snelle levertijd goede prijs zo moet het

Wou dat ik ze eerder had gevonden.

Als tip van mijn zwager eens op de site gekeken omdat mijn multitool en haakse slijper er mee opgehouden waren. Prijzen zijn goed en werd snel verwerkt. Zeer tevreden over de levering en zal zeker nog eens hier bestellen.

Snel en goed geleverd

Netjes verpakt snel en goed geleverd. Kwaliteit is goed.

Snel, efficient

Helemaal prima

Eerste keer bij HD-Tools besteld, alles goed en netjes geleverd

Top assortiment, goede service en snelle bezorging

Idem

Slecht

Op de site stond heel duidelijk "UITVOORRAAD LEVERBAAR". Dat was namelijk ZEER belangrijk voor mij. Vervolgens kreeg ik twee weken later pas mn spullen HD-TOOLS verkoopt dus voordat ze inkopen en daar heb ik niets aan.

Alles naar bwens

Goed bedrijf. Niks te klagen..

Snelle afhandeling en nette prijzen !

Kwaliteit

Mooi product (grasvangbak). Grotendeels al in elkaar gezet, zeer heldere gebruiksaanwijzing.

Uitstekend!

Correcte, snelle levering, volgens de goede opvolging in mails. Dankjewel HD Tools

Prima bedrijf: Levert snel tegen lage prijs

IK heb hier inmiddels een DeWalt zaagtafel besteld en pas geleden een Makita invalzaag. Tot nu toe altijd prima communicatie, snelle levering en goede prijzen. Kortom: Aanrader!

Altijd goeie prijs en snel in huis

Goed en snel

Afspraken gemakkelijk aan kunnen passen. Mijn zoon was heel blij met de artikelen.

Alles was goed

Content van de site

Goede producten en snelle levering

Vlug,correct,engoede producten

compleet, snel, betrouwbaar.

Tot nu toe alle orders zeer naar onze tevredenheid ontvangen. Site is duidelijk, informatie is goed, en hebben nog nooit persoonlijk contact moeten opnemen i.v.m. late, kapotte, verkeerde of overige zaken en leveringen. heb HD-Tools al eens doorgegeven aan een collega bedrijf. Ga zo door, succes. Hans

Was op voorraad en voldoet aan beschrijving.

Kon het dezelfde dag ophalen.

heb niets aan te merken,

alleen de aangegeven tijd van de bezorging klopte niet, waren dus niet thuis. weet niet of jullie daar wat aan kunnen doen.

Geen goede info op de site en meer dan 1 week later geleverd.

De bezorging door GLS was (weer) een ramp. We hebben er al 10 jaar slechte ervaringen mee. Tijdens de bezorging was er wel iemand thuis terwijl hij dacht dat er niemand was. Omdat het vakantietijd was ging hij er gemakshalve van uit dat we op vakantie waren en het pakket ging terug naar het magazijn en er werd verder niets mee gedaan. Pas na een telefoontje van mij kwam er actie. We hebben de duurste Makita stofzuiger gekocht. Ik heb enkele dagen getwijfeld om hem weer terug te sturen. Er staat veel te weinig info bij de machine en de extra delen moeten beschreven worden met maten e.d. en met foto's. Er staat oa. niet beschreven wat de buisdiameter is en de breedte van het mondstuk. Het blijkt dus dat het geheel veel kleiner / lichter is dan ganbare stofzuigers. De prijs / kwaliteit verhouding is denk ik zoek.

Fijne winkel zeer goede prijzen

Altijd net iets goedkoper, snelle levering en waardevolle nieuwsbrieven

Mooie duidelijke site

Goede keuzes en snel geleverd