Bestelling (Bosch GOP 40-30) geleverd als beloofd. Tevreden met de aankoop.
snelle en correcte levering
Ik had 2 artikelen besteld waarvan er van 1 een langere levertijd op zat. Dit werd meteen gecommuniceerd en binnen het termijn was ook het 2de artikel in huis. Ben zeer tevreden over de producten en de snelle leveringen
Altijd netjes en op tijd
Service top
Regel matig bestel ik producten, scherp geprijsd, en de levering is goed. Prima zaak
Goede en snelle klachtenafhandeling. Nieuwe accu voldeed niet. Deze is geretourneerd en direct een nieuwe ontvzngen.Prijs-kwaliteit prima.
goede service
Je kan prima vergelijken en er was een snelle levering
de aankoop was de goedkoopste bij HD-Tools en was na betaling ook snel geleverd.
Gewoon goed.
Weinig aan toe te voegen!
helaas bleek na het bestellen dat de cirkelzaagbladen niet leverbaar waren. geld werd wel netjes binnen 1 dag terug gestort op mijn rekening.
Snelle levering tegen een goede prijs!
Weer een bestelling binnen 24 uur geleverd gekregen. Dit tegen een scherpe prijs.
Na mijn bestelling is het apparaat snel bezorgd. Prijs wat erg netjes.
Altijd perfect voor elkaar, goede service!
Vakbekwaam advies, vriendelijke bediening, alles op voorraad.
Ik had een bericht gestuurd om te checken of een artikel op voorraad was. Kreeg snel een reactie. Bestelling geplaatst en het artikel was de volgende dag geleverd.
Zelf ben ik de moeilijkste analoge klant die er kan bestaan en toch komt alles goed met HD tools, zowel met de site als met het personeel die al mij stommiteiten onmiddellijk correct rechtzetten. Doe zo verder! Mvg WM service
Top goede service
Met veel problemen bij een andere site (die ik niet ga noemen). Heb ik hier mijn bestelling gedaan en binnen NO TIME had ik mijn materiaal binnen. Top service, top prijs, top levering. Ik ga hier zeker nog veel vaker kopen.
Altijd scherpe prijzen en iedere week een interessante mail met aanbiedingen
Mooie goed werkende excentrische schuurmachine en stevige koffer van deWalt voor een redelijke prijs. En dat alles ook nog eens snel geleverd
Mooie gereedschapsset van Makita gekocht, snelle levering, goed product.