Een bestelling van een Makita maaiblad verliep naar wens. Zeker tevreden, omdat elders dit blad moeilijk verkrijgbaar was. Ik kan weer met een gerust hart mijn gazon maaien.
Beste Albert, Bedankt voor je reactie. Werk ze ! Het HD-TOOLS team
Beste, Dankjewel ! Het HD-TOOLS team
Om te beginnen veel gezeur gehad met verzendbedrijf GLS, an sich niet de fout van HD-tools anderzijds kiezen zii de transporteur, zonder de optie te bieden van andere opties. Daarbij zoals heel veel beschreven lijkt er lomp omgegaan te zijn met de nieuwe producten. En verpakking is slecht. 2 makita machines besteld beide in 1 verkoopdoos gekregen. Kortom de nodige krassen etc. Op een nieuw product. Ik heb dat risico bewust genomen, want het is gereedschap en dat krijgt vanzelf toch krasjes. Maar het is wel sneu dat een nieuw producr er niet nieuw uitziet als je het voor het eerst open maakt. Kortom ik heb mijn apparaten voor de goedkoopste prijs. Maar daar hangt een "prijskaartje" aan
Beste Jaap, De bladblazer zat in een doos en deze hebben we in een doos gedaan met de haakse slijper. Deze haakse slijper had wellicht nog beter even verpakt kunnen worden. Losse bodys zitten vaak niet in een doos. Jammer dat je niet tevreden bent over GLS. Soms gaat het inderdaad anders dan we willen. Excuus. Het HD-TOOLS team
ga zo door
Beste Noud, Dankjewel! Het HD-TOOLS team
Snelle levering, uitgebreide keuze en bij twijfels kan je een mailtje sturen dat snel beantwoord wordt.
Beste Gerrit, Bij vragen kun je altijd mailen en zeker ook bellen. We antwoorden voor 17.00 uur nog dezelfde dag. Het HD-TOOLS team
Ik had twee producten besteld en zaten , wat ik niet verwacht had allebei in een doos !
Beste Mark, Losse body's gaan inderdaad samen in 1 doos. Het HD-TOOLS team
En een goede after sales.
Hallo Robert, Een goede after sales is ook erg belangrijk. We willen graag zo lang mogelijk met onze klanten verder. Het HD-TOOLS team
Beste Ger, Voor 17.00 uur bestellen mits het artikel op voorraad is betekent dat het dezelfde dag nog verzonden wordt. Het HD-TOOLS team
Snelle levering en juist wat ik zocht.
Beste Peter, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Zeer goede en snelle service
Beste Hans, bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Lage prijzen, tijdelijk bezorgd kwaliteits gereedschap
Beste Dencho, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Verschillende keer al besteld , voor de eerste keer iets moeten omruilen . is perfect verlopen !
Beste Vincent, Mooi dat omruilen ook zo makkelijk ging. Het HD-TOOLS team
Website, product, prijs allemaal prima maar de bezorging was echt om te huilen. maar liefst 3x liet GLS ons wachten om vervolgens doodleuk niet aan te bellen. De 4e keer ben ik op straat gaan staan om hem aan te houden. Nooit meer zal ik iets bestellen bij een webshop die deze vervoerder gebruikt zonder de mogelijkheid om de bestelling bij een ophaalpunt op te halen.
Beste, Erg vervelend dat de bezorging zo mis liep. Je kunt in de Tracking code van GLS een ophaalpunt aanwijzen. Dit scheelt ongemak.
Hier wederom een Makita body besteld, goede prijs, snel geleverd.
Beste Matthijs, Fijn dat je wederom tevreden was. Het HD-TOOLS team
Scherpe prijzen, snelle levering, goede communicatie.. top webshop!
Beste Timon, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Bedrijf dat topmerken voert. Wekelijks mooie aanbiedingen. Snelle levering.
Beste Jac, bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Goede duidelijke webshop met genoeg keuze, het leveren van mijn bestelling duurde ongeveer 2 weken, maar ze hadden al bijbestellen aangegeven dat het tussen de 5 en 10 werkdagen zou duren, dus dat was prima.
Beste Kees, We doen inderdaad ons best om de levertijden zo strak mogelijk te houden. Het HD-TOOLS team
Makkelijk bestellen, mooi product.
Beste Roger, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Heggeschaar gekocht van Makita Levering ging erg vlot. Product was stevig verpakt en pprecies volgens de omschrijving
Beste, Bedankt voor de reactie. Werk ze ! Het HD-TOOLS team
Na bestelling, meteen een bevestiging ontvangen. Enkele dagen daarna mijn bestelling keurig verpakt ontvangen conform afspraak.
Beste, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Beste Simon, Bedankt voor je fijne reactie. Het HD-TOOLS team
Bij levering van het bestelde bleek het verkeerde product te zijn verstuurd. Na prettig contact met de klantenservice is het omgeruild voor hé juiste.
Beste, Inderdaad gaat er soms iets mis maar we doen ons best dit dan zo spoedig mogelijk op te lossen. Het HD-TOOLS team
Bestelling liep gewoon goed en snel
Beste Jos, Bedankt voor je fijne reactie. Het HD-TOOLS team
Scherpe prijzen en snelle levering
Beste Maarten, Bedankt voor je fijne reactie. Het HD-TOOLS team
Beste Marcel, Als je voor 17.00 uur bestelt en het product is op voorraad dan wordt het ook dezelfde dag nog verzonden. Het HD-TOOLS team