Mooie gereedschapsset van Makita gekocht, snelle levering, goed product.
De levering was goed. Helaas zat er één machine in een vastgelopen containerschip, dus daar konden ze niets aan doen. Grote tegenvaller was dat HD-Tools geen officiele Makitadealer is waardoor machines niet voor 2 jaar verlengde garantie te registreren zijn! Dus maar 1 ipv 3 jaar garantie. :(
snel geleverd tegen een goede prijs
Zoals je van een webshop verwacht. Voorraad op orde en levering zoals beloofd. Tevens telefonisch bereikbaar voor advies.
Bedankt voor uw reactie!
Prima en snelle levering. Goede prijs, echter geen passende inlay van de machine en geen stickers op de Mbox. Achteraf liever toch iets meer betaald elders…
Regelmatig zijn spullen niet op voorraad,en word de levertijd niet gehaald.
Beste John, Indien artikelen niet op voorraad zijn, wordt dit aangegeven op onze website. De door u bestelde artikelen hadden een verwachte levertijd van 5-10 werkdagen. Helaas heeft de levering inderdaad vertraging opgelopen, onze excuses hiervoor. We hebben uiteindelijk een paar dagen later uw bestelling kunnen verzenden! HD-Tools team
Communicatie kan beter, mijn bestelling bestond uit 2 delen het 2de kwam maar niet.2 keer voor moeten mailen,uiteindelijk hebben ze wel een super oplossing geboden
Beste Bram, Het klopt dat de levertijd van een gedeelte van uw bestelling toenam. We hadden u hierover beter kunnen informeren, onze excuses. Uiteindelijk hebben we een oplossing geboden en heeft u het pakket ontvangen. HD-Tools team
Snel en keurig verpakt geleverd voor een goede prijs
Ook nog eens scherp aan de prijs. Vandaar 5 sterren.
Gewoon weer niets op aan te merken.
Fijne overzichtelijke website, makkelijle alles te bestellen, snelle leveringen.
Dank voor uw terugkoppeling!
De bestelling liep vlot. Er zou een levertijd van 5 weken zijn, maar na twee weken had ik de bestelling in huis. De levering door GLS is niet goed. Zij komen nooit de eerste keer aan de deur maar je krijgt wel een mail dat er een tweede poging komt. Dan moet je thuis zijn anders gaat de bestelling naar het depot en kan je hem daar ophalen. Maak eerder gebruik van de diensten van DHL. Hier heb ik wel goede ervaring mee.
zeker aan te bevelen
Snel en goed geleverd
...
Mijn bestelling , in bijna in 1 x geleverd. En toen mijn backorder vrij lang duurde kreeg iets extra's gratis
Product zoals omschreven en zeer snelle levering
Een reële omschrijving van het product op de website. Product functioneert dus conform verwachting. Bestel en leverproces ook in orde.
Het enige minpunt is dat hd tools niet aangesloten is bij makita om mee te doen aan de lopende acties.
Beste Sebastiaan, Het klopt inderdaad dat wij als Europese speler niet zijn aangesloten bij het NL-dealerschap van Makita. HD-Tools team
Dit verwacht je van een goede webshop.
Snel en goede service met een vriendelijke toon
Ik ben prima en snel geholpen.
Koop nu al jaren bij HD-tools. Echt voordelige deals, altijd adequate service.