Fijne zaak

Veel keuze , bij prijs en vlug bezorgd

Uitstekende webshop !

Scherpe prijzen en goede service

Snelle levering en de beste prijs!

Helaas oude machine kaduuk, dus op zoek naar een goed alternatief. Deze keer een accumachine. Op voorraad dus meteen verzonden en snel in huis. Prima!

correcte levering snel

Goed, snel en scherp geprijsd !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Waarschijnlijk had ik wel 4 sterren willen geven maar de bezorging laat te wensen over stond perplex dat na de bezorging (dag te laat) de machine er niet in zat. Ik heb een bedrijf dus je begrijpt dat het me meer heeft gekost dan bespaart. Na telefonisch gesprek zou er met spoed de volgende dag een machine gelevert worden!! Niet dus dag later dus weer. Aardige gasten ze zouden alleen de bezorging moeten verbeteren dan komt het wel goed.

Vlotte afhandeling en bezorging

Tot nu toe waren al mijn bestellingen op voorraad en dus snel bezorgd. Aanrader als je snel je gereedschap binnen wilt hebben. Bovendien zijn de prijzen zeer scherp.

Goede prijs en snelle levering

snel geleverd, thanks

Zeer snel verzonden en goed verpakt aangekomen.

Snelle goeie levering van juiste product

Bestellen is makkelijk. levring op juiste tijdstip en uiteraard perfect product

gewoon goed

mooi product snelle levertijd goede prijs zo moet het

Wou dat ik ze eerder had gevonden.

Als tip van mijn zwager eens op de site gekeken omdat mijn multitool en haakse slijper er mee opgehouden waren. Prijzen zijn goed en werd snel verwerkt. Zeer tevreden over de levering en zal zeker nog eens hier bestellen.

Snel en goed geleverd

Netjes verpakt snel en goed geleverd. Kwaliteit is goed.

Snel, efficient

Helemaal prima

Eerste keer bij HD-Tools besteld, alles goed en netjes geleverd

Top assortiment, goede service en snelle bezorging

Idem

Slecht

Op de site stond heel duidelijk "UITVOORRAAD LEVERBAAR". Dat was namelijk ZEER belangrijk voor mij. Vervolgens kreeg ik twee weken later pas mn spullen HD-TOOLS verkoopt dus voordat ze inkopen en daar heb ik niets aan.

Alles naar bwens

Goed bedrijf. Niks te klagen..

Snelle afhandeling en nette prijzen !

Kwaliteit

Mooi product (grasvangbak). Grotendeels al in elkaar gezet, zeer heldere gebruiksaanwijzing.

Uitstekend!

Correcte, snelle levering, volgens de goede opvolging in mails. Dankjewel HD Tools

Prima bedrijf: Levert snel tegen lage prijs

IK heb hier inmiddels een DeWalt zaagtafel besteld en pas geleden een Makita invalzaag. Tot nu toe altijd prima communicatie, snelle levering en goede prijzen. Kortom: Aanrader!

Altijd goeie prijs en snel in huis

Goed en snel

Afspraken gemakkelijk aan kunnen passen. Mijn zoon was heel blij met de artikelen.

Alles was goed

Content van de site