Goede mensen, goede hulp , behulpzaam en goede prijzen
Je krijgt je bestelling binnen een paar dagen thuis. Ik ben zeer tevreden
Goede service, duidelijke afspraken
Goede service en snelle goede levering
Super winkel. Op voorraad en kon het ook afhalen.
maak regelmatig gebruik van de scherpe aanbiedingen, gaat altijd goed!
geen problemen met imitaties en snelle levering
Helemaal tevreden zijn we over onze Makita apparaten. Er was even onduidelijkheid over de accu’s en de stofzuiger bleek niet op voorraad, maar alles werd netjes, snel en vriendelijk opgelost.
vlotte levering
Een tevreden klant!
Bedankt voor uw reactie!
ik kom helaas niet voor de actie bij Makita in aanmerking omdat HD/Tools - Kiyoh, niet als deler bekend staat bij Makita. Hierdoor loop ik mis de Gratis LXT 18 V luchtpomp juli - september 2021.
Beste Bernard, Als Europese speler zijn wij inderdaad niet aangesloten bij het NL-dealerschap van Makita. HD-Tools team
Via telefonisch contact duidelijke info gekregen over de makita accucircelzaag en over de levering ivm 2 dagen later vertrek naar mijn klushuisje in Frankrijk. Alles is keurig op tijd afgeleverd zoals was gezegd. Ik ben daar heel blij mee
Bedankt voor uw terugkoppeling!
Snel ontvangen
Helemaal top
Product zoals omschreven en snelle levering.
Snelle bezorging en uitstekend product!
Nette prijzen, vlotte levering no-nonsense. Ook de nieuwsbrief is niet opdringerig maar gewoon informatief.
Bedankt voor uw terugkoppeling!
Goede informatie, goede prijs, snelle levering. Producten in goede staat ontvangen.
Goed.
Nog gebeld vooraf om te vragen dat ze het apparaat goed zouden verpakken, want van Makita is bekend dat ze weinig opvulmateriaal gebruiken in de doos. Een paar dagen nadien perfect geleverd op een palletje. En ja, je kan dus gewoon bellen he. Zalig.
Goeie prijzen, goeie levering
De bestelde artikelen heb ik netjes verpakt de eerst volgende dag ontvangen. Daad bij het woord.