Topservice!

Snelle levering tegen uiterst scherpe prijzen! Heel tevreden van de Super-service!

Zeer slechte verpakking!

Doos was open en heggenschaar viel er gewoon uit! Product van makita is prima, maar versturen in een open doos is niet goed!

Vriendelijk behulpzaam.

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen

Eigenlijk goed

Had aangegeven dat we de bestelling zelf zouden komen ophalen in Baarlo, maar helaas hebben jullie het toch op transport gezet. Waardoor we de bestelling nu nog niet hebben ontvangen. Met vriendelijke groet.

Alles goed behalve de bezorging die was op het verkeerdeesdres afgeleverd

Alles goed behalve de bezorging die was op het verkeerde adres afgeleverd

Levering op tijd, goede communicatie

Snelle levering, goede prijzen.

Goede site. Snelle levering. En prijzen zijn goed.

De site is overzichtelijk . Mooie merken, en ook een van de goed koopste van Nederland. Je kiest je product, en het is snel geleverd.

gewoon goed

Mooie producten voor een goede prijs

Na bestelling direct op gehaald in een mooi zaak

Vlotte levering.

Slechte communicatie

Duurt lang voor dat de bestelde producten binnen waren. Aangegeven levertijd 5 tot 10 werkdagen uit eindelijk bijna een maand gewacht op de producten zonder dat ze het aangeven hebben dat langer duurt

Snel geleverd, altijd goede spullen.

Ik wilde een Fein. Bij diverse adressen gevonden door Google. Ik denk even bij HD kijken. En ja hoor in de aanbieding en dus veel voordeliger dan elders. Toch maar goed dat ik gekeken heb. Normaal als ik iets van Makita wil dan zoek ik nog niet eens ergens anders, HD heeft toch altijd een goede prijs.

3 weken later nog niks geleverd gekregen terwijl er 5 tot 10 dagen levertijd staat

1 mail gehad dat het langer duurt. Vervolgens zelf gebeld hoe het zat. Zij gaf aan eind deze week wordt het geleverd. Tot op heden niks gehoord meer

gunstige prijs snelle correcte levering

Ik heb mijn Makita's snel geleverd gekregen voor een goede prijs

Helemaal niets op aan te merken.

Helemaal niets op aan te merken.

De service is top!

Ze zijn snel met antwoorden.

Snel geleverd, snelle reactie op mijn vragen, vriendelijk geholpen!

Snel verzonden en ontvangen, mijn vragen werden telefonisch keurig afgehandeld. Ik zou zo weer bestellen.

Altijd correct

Besteld en zeer snel alles binnen

snel en goed

klantvriendelijk en scherpe prijzen