Snelle levering tegen uiterst scherpe prijzen! Heel tevreden van de Super-service!
Bedankt voor uw reactie!
Doos was open en heggenschaar viel er gewoon uit! Product van makita is prima, maar versturen in een open doos is niet goed!
Beste Theo, Wij zorgen er altijd voor dat onze pakketten goed verpakt zijn zodat deze zonder beschadigingen worden afgeleverd bij onze klanten. Door het transport kan het echter wel eens voorkomen dat de doos een lichte beschadiging oploopt. HD-Tools team
Vriendelijk behulpzaam.
Alles goed verlopen
Had aangegeven dat we de bestelling zelf zouden komen ophalen in Baarlo, maar helaas hebben jullie het toch op transport gezet. Waardoor we de bestelling nu nog niet hebben ontvangen. Met vriendelijke groet.
Beste Walter, Bij het plaatsen van de order heeft u doorgegeven dat het pakket verstuurd mocht worden. Helaas is uw bericht over het afhalen van uw pakket inderdaad niet goed verwerkt, onze excuses hiervoor. Het pakket is uiteindelijk gelukkig bij u afgeleverd! HD-Tools team
Alles goed behalve de bezorging die was op het verkeerde adres afgeleverd
Goede site. Snelle levering. En prijzen zijn goed.
Bedankt voor uw terugkoppeling!
De site is overzichtelijk . Mooie merken, en ook een van de goed koopste van Nederland. Je kiest je product, en het is snel geleverd.
Na bestelling direct op gehaald in een mooi zaak
Vlotte levering.
Duurt lang voor dat de bestelde producten binnen waren. Aangegeven levertijd 5 tot 10 werkdagen uit eindelijk bijna een maand gewacht op de producten zonder dat ze het aangeven hebben dat langer duurt
Beste Ruben, De verwachte levertijd van uw bestelling was inderdaad 5-10 werkdagen. Helaas heeft dit iets langer geduurd. Wij hebben u vervolgens geïnformeerd dat het pakket binnen een week bij u geleverd zou worden. HD-Tools team
Ik wilde een Fein. Bij diverse adressen gevonden door Google. Ik denk even bij HD kijken. En ja hoor in de aanbieding en dus veel voordeliger dan elders. Toch maar goed dat ik gekeken heb. Normaal als ik iets van Makita wil dan zoek ik nog niet eens ergens anders, HD heeft toch altijd een goede prijs.
1 mail gehad dat het langer duurt. Vervolgens zelf gebeld hoe het zat. Zij gaf aan eind deze week wordt het geleverd. Tot op heden niks gehoord meer
Beste Harley, Zoals aangegeven had de door u bestelde cirkelzaag inderdaad een langere levertijd. Uw pakket is gelukkig binnen de termijn verzonden en afgeleverd! HD-Tools team
Ik heb mijn Makita's snel geleverd gekregen voor een goede prijs
Helemaal niets op aan te merken.
Ze zijn snel met antwoorden.
Snel verzonden en ontvangen, mijn vragen werden telefonisch keurig afgehandeld. Ik zou zo weer bestellen.
klantvriendelijk en scherpe prijzen
zeer goed