Heel snelle en betrouwbare service

Heel goede en betrouwbare service

Uitstekende service‼️

Na het ontvangen van mijn bestelling zonder de inhoud werd zeer professioneel gehandeld op mijn telefoontje. De volgende dag had ik wel een doos met inhoud in huis. Gelukkig zijn er nog bedrijven die niet direkt een klacht in twijfel trekken en onmiddellijk het probleem oplossen. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen bij iedereen en met bestellingen in de toekomst zeker weer in zee gaan. Top.

Ruim aanbod

Ruim aanbod tegen scherpe prijzen

Goeie service

Snelle bezorging en prijs ook goed

Goed advies en een snelle levering. zelfs aflevering na een bepaalde datum op een ander adres ging uitstekend.

Goed.

Goede ervaring met HD Tools, 1 minpuntje omdat op de site een leveringstermijn was aangegeven van 5 tot 10 werkdagen en dat bleek achteraf een aantal dagen langer te zijn. Voor de rest alleen maar positief.

Bereikbare onlineshop, met oor voor oplossingen

Bereikbare onlineshop, met oor voor oplossingen

Goed kijken!

Bij HD-Tools een Makita accugrasmaaier gekocht. Bij levering bleek de maaier niet in de originele doos te zitten. De juiste accu's en lader zaten er wel bij, maar een mulch-hulpstuk niet. Nagevraagd en bleek dat op de website staat dat ze die niet meeleveren (hoewel het wel bij de machine hoort). Dat hulpstuk dus los besteld (bij een andere webwinkel die goedkoper was). Het blijkt dat HD-Tools niet is aangewezen als reseller van Makita-producten, dus niet onder de acties valt van Makita. Daardoor loop ik ook een gratis elektrische grasschaar mis ter waarde van € 99,-. Kortom: lijkt goedkoop, maar kijk goed wat je krijgt. Nu maar hopen dat de garantie wel oke is.

Ze doen wat ze beloven, leuke prijzen prima firma

uitstekend snel goede kwaliteit

keurig en snel geleverd! prima product tegen een goede prijs.

tegenvaller

op de site wordt vermeld dat de ene dag besteld de volgende dag wordt verstuurd, maar niet dat een product niet geleverd kan worden

Snelle service, scherpe prijs

2 Makita 18 v 15 a besteld. Snelle levering. Jammer dat HD Tools geen officiële dealer is, Kunnen dus niet mee doen met de Makita deals zoals de gratis accu of accu grasschaar.

Tool makkelijk kunnen ruilen nadat bleek dat ander type meer mogelijkheden had

Teleurstellend tot dusver…

Misleidende voorraad weergave heeft me doen besluiten om een product te bestellen bij HD tools. Op de website werd beweerd dat het artikel voorradig zou zijn en binnen een aantal werkdagen geleverd zou worden. Echter ontving ik na een aantal werkdagen geen gereedschap maar een mail waarin werd uitgelegd dat het bestelde artikel helaas toch niet op voorraad was. Best een beetje frustrerend aangezien de beschikbaarheid dé reden was voor mij om hier te bestellen. Nu kunnen er twee dingen aan de orde zijn, óf HDtools heeft zijn eigen voorraad niet goed in kaart (wat duidt op een slechte organisatie binnen het bedrijf) óf ze doen dit bewust om tóch nog artikelen te verkopen waarvan ze weten dat deze overal slecht leverbaar zijn. Ik hoop dat het het eerste betreft, optie twee zou met opzet de consument misleiden zijn…

tevreden over service

Super service! Super zaak

Super goed geadviseerd en geholpen!

Duidelijke site, eenvoudig bestellen, snel in huis

Goede producten voor een goede prijs, zoals beloofd op tijd geleverd. Wat wil je nog meer. TOP

Goede site overzichtelijk snelle levering

Top bedrijf

niet te duur

Nette service, snelle levering

Zoals de titel het al zegtZzz

Goede service en goede prijzen.

HD tools reageert snel op een e-mail en komt met een goede oplossing als er wat aan de hand is. Ook de prijzen voor zijn erg goed.

eerste bestelling onderdeel ontbreekt

klant service niet vriendelijk

snel en professioneel gereedschap

goede service

prima service en een van de goedkoopste op het gebied van gereedschap

Snelle levering van juiste producten