HD-TOOLS is geen doorsnee internetbedrijf. Goede service, reparatieservice en een stuk verstand aan de balie en telefonisch. Het is goed zaken doen met HD-TOOLS.
Beste Bert, Bedankt voor je fijne review. Fijn dat onze inzet beloond wordt. Het HD-TOOLS team
Beste Cees, Mooi te horen. Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Ik zal hier vaker gaan bestellen.
Beste RIco, Dat horen we graag. Het HD-TOOLS team
Goed product. Dacht dat t product niet opvouwbaar is, maar door de vraag hoe de OPVOUWBARE schraag bevalt ben ik op onderzoek uit gegaan en ontdekt dat het wel mogelijk is. Nu zeer tevreden .
Beste Yvonne, Goed bezig ! Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Mooie degelijke heggenschaar, goede prijs, Snel geleverd, top!!
Beste Ron, Bedankt voor jouw reactie. Nu mooi aan de slag. Het HD-TOOLS team
Ruim aanbod en snelle levering
Beste Jan, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
De bestelling werd op de afgesproken dag / tijdstip geleverd. TOP!
Beste, Bedankt voor je reactie. Fijn te horen dat de bezorging ook goed verliep.
Fijne online webshop en goede prijzen..
Beste Daan, Goed en fijn en gewoon uit LIMBURG inderdaad ! Het HD-TOOLS team
Komt afspraken na leveren snel en beste prijs!!!
Beste Ray, Bedankt voor jouw mooie reactie. We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Besteld betaald geleverd alles goed verlopen
Beste Karl, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Goede service, nazorg en klantvriendelijk.
Beste Wim, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Makita DTD173Z besteld bij HD-Tools voor een scherpe prijs. Snel verzonden en netjes verpakt. Helaas vertraagd door DPD omdat ze niet meer met mijn pakketshop werken – zonde, maar dat lag niet aan HD-Tools. Topservice, ik bestel hier graag weer!
Beste Dirk, Wij verzenden met GLS. Meestal gaat het goed. Je hebt net pech gehad helaas. Hopen je toch weer te ontmoeten op onze website. Het HD-TOOLS team
Alles verliep uiterst georganiseerd, van de nieuwsbrief met altijd leuke aanbiedingen (iets meer dewalt aub ;) tot aan levering. Goederen erg goed kunnen gebruiken bij ons bedrijfje. Dankjewel !
Beste Fred, bedankt voor je reactie. Daar kunnen we iets mee. Het HD-TOOLS team
Prima kwaliteit, prijs en op tijd geleverd.
Beste Rob, Bedankt voor de reactie. Het HD-TOOLS team
Beste Robert, Korte maar duidelijke reactie. Dankjewel. Het HD-TOOLS team
Snel verzonden en goede prijs
Beste Patrick, We doen ons best om scherpe prijzen te hebben en wat op voorraad is en voor 17.00 Uur besteld word dezelfde dag nog verzonden. Het HD-TOOLS team
Alles goed verlopen.
Beste, Bedankt voor je reactie. Het HD-TOOLS team
Fijn bedrijf ! Laatste bestelling niet op voorraad en niet vermeldt joe lang het zou duren, anders een dikke 9.
Beste Martin, Inderdaad was de door jou bestelde kitspuit langer onderweg dan gepland. Excuus. Ik zie ook dat de bestelling geannuleerd is. Dat kon dan gelukkig wel. Volgende keer hoop ik voor jou op een 9 ! [email protected]
Heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met HD tools. Communicatie is prima en duidelijk. Groet Sol Bouwbedrijf
Beste, Wat leuk dat je zo enthousiast over ons bent. Het HD-TOOLS team
Ben goed geholpen, en praktisch advies gekregen.
Beste Jos, Ook voor advies kun je bij ons terecht inderdaad. Het HD-TOOLS team
Snelle levering.
Beste marc, Fijn te horen. Het HD-TOOLS team
Gewoon goed, besteld en uurtje later kunnen ophalen en hele goede prijs.
Beste Ben, Inderdaad kan ophalen ook. Even met ons bellen en een uur later kan het voor jou klaarliggen. Het HD-TOOLS team
GOED
Beste John, Dankjewel Het HD-TOOLS team