goed en voordelig

Ik heb een bouwradio gekocht van Makita. Helaas moest ik die retourneren omdat de radio niet aan mijn wensen voldeden. Wel prima service en retourneren ging prima. Wel jammer dat de retourkosten voor eigen rekening is. Als dat bij de goedkope prijs op geplust zou worden zijn jullie koopman!

Goede service voor goede prijs!!

Goede service en goede prijs en het word netjes en goed verzonden , zeer tevreden

Goede prijs, snel geleverd.

Goeie prijs, snelle verzending

Fijn telefonisch contact, snelle levering en scherpe prijs.

Nog steeds product niet ontvangen

26 april besteld 4 tot 8 werkdagen stond er niks gezien ook geen mail gebeld op vrijdag 7 mei. Verteld werd product is weer voorradig dus ik verwachte hem elk moment. Nu op 16 mei nog niks ontvangen of reactie slechte service. Ik wacht het nog maar weer even af.

Prima site, snelle levering

Goeie prijs! Volgende dag geleverd

Levert over het algemeen snel en is vaak de goedkoopste

Je er vriendelijk en professionele organisatie

Goede ne correct

Goed en correct

Goede webside voordelig en snelle levering

Tot nu toe prima

Van tevoren geïnformeerd naar de levertijd en snel een positief antwoord gekregen. Na de bestelling werd ik nog even gebeld om te checken of er iemand aanwezig zou zijn op de dag van de levering omdat het product op een pallet geleverd zou worden. Fijn dit soort service!

Goede website en goede uitleg

Correcte en prompte reactie

Tevreden

Helaas nog niets ontvangen

De artikelen zijn nog niet ontvangen door mij.

Leveringen zijn oke, maar garantie op makita is maar 1 jaar.

De spullen worden prima geleverd en de -rijs is ook oké maar het is geen officiële Makita dealer waardoor je je niet op de officiële makita site kunt aanmelden voor de garantie van 2 jaar op Makita machines en accu zit bij Makita zelf 3 jaar garantie, terwijl er bij HD-Tools maar 1 jaar op machines zit en op accu zelfs maar een half jaar. Hierdoor vindt ik het moeilijk om een ja bij aanbevelen te zetten.

Snel geleverd tegen een mooie prijs!

Een DeWalt excentrische schuurmachine besteld voor een scherpe prijs. Volgens de webshop levering binnen 3 dagen, wat keurig werd waargemaakt. Top!

Prima.

Goede prijs, snel geleverd, gewoon zoals het hoort

Snel geleverd en product in goede staat ontvangen.

Topie

Snel en correct afgehandeld.

très satisfait de ma commande

matériel reçu en France pour un milieu industriel et satisfait du site

makkelijk bestellen snelle levering

prettig zaken doen

Alles gegaan zo als het moest

Netjes