Precies ontvangen wat ik besteld had en keurig op tijd
Mooi aanbod tegen scherpe prijzen. Vlotte verwerking, levering en een duidelijke informatie stroom.
Eindelijk een firma die doet wat ie belooft supersnel geleverd...Toppie
Scherpe prijs en geweldige service, zeer snelle verzending.
Bij het bestellen geen bevestiging met de vermelding dat niet alles op voorraad was. Ook geen vermelding wanneer ik deze nalevering zou kunnen verwachten. Als ik hier over bel word ik helaas wat kortaf en klant onvriendelijk beantwoord dat ik dit maar via mijn inlogcode moet checken. Alsnog zou ik HD tools wel aanbevelen.
Beste Max, De levertijden staan vermeld op onze website. Helaas waren niet alle artikelen die u bestelde op voorraad, dit hebben we naar u gecommuniceerd. Uiteraard mag u altijd informeren naar de status van uw bestelling. Onze excuses als u het telefoongesprek als onprettig heeft ervaren. HD-Tools team
Correcte prijs en verder prima afhandeling van mijn order
Duidelijke en handige website.
Super ervaring volgende keer weer
Snel en correct geleverd
Prima levering en goed product. Zeer tevreden!
Mijn spullen persoonlijk opgehaald en helaas was een product niet op voorraad. Deze hebben ze binnen een week opgestuurd, top!!
Eenvoudig en makkelijk bestellen. Service per telefoon is prima en vriendelijk.
Bestelling is telefonisch gemeld en perfect op tijd geleverd
Goede snelle levering!!
En de producten die ze leveren ziet er allemaal perfect uit gloedje nieuw
Ik word graag op de hoogte gehouden van mijn bestelling juist als dit een langere lever tijd heeft
Beste Erwin, Uw Makita bandschuurmachine is inderdaad later geleverd dan verwacht. Wij hebben u echter op de 6e werkdagen geïnformeerd dat de levering vertraging had opgelopen. Uiteindelijk hebben we de machine binnen de nieuwe termijn geleverd! HD-Tools team
Voldoet aan de verwachting
Mooie prijs en op tijd geleverd.
Voor herhaling vatbaar!!
Een scherpe prijs en klantgerichte medewerkers !
Goed assortiment en prijzen, snelle levering
Ik schrok even toen de twee Makita boxen geleverd werden er had nog een aantal slijpschijven en tape bij de bestelling moeten zijn ! Edoch die waren er weldegelijk... ze zaten in de kleinste Makitabox !
Alles was heel goed geregeld!
Bedankt voor uw terugkoppeling!
HD-Tools heeft regelmatig mooie aanbiedingen voor scherpe prijzen. Daarnaast is doorgaans alles op voorraad en wordt tijdig geleverd
Mooi assortiment met prima prijzen. Overzichtelijke site