Prima geregeld

Keurig geleverd en helemaal naar wens!

Prima bedrijf

Goede prijs en snelle levering

snelle service, en goed verpakt

in 1 woord geweldig

Toestel is nieuw, verpakking niet...

Op zich is er voorlopig niets aan te merken op de staat van het aangeschafte Makita toestel: het ziet er nieuw uit en het werkt zoals verwacht. De verpakking is een ander verhaal: oud, versleten en niet eens bestemd voor het toestel wat erin zit. Is het erg dure merk Makita (te) zuinig op verpakking? Ik geloof het niet, ik hoop dat ik geen namaak gekocht heb. HD-Tools maakt ondertussen misbruik van mijn bij bestelling ingegeven email-adres om mij te bestoken met publiciteit waar ik niet om gevraagd heb en is daarmee in duidelijke overtreding van de GDPR wetgeving.

Artikel dat ik nodig had, was niet op voorraad. Dat wist ik voor het bestellen. Binnen enkele dagen kreeg ik keurig een mailtje dat het artikel binnen was en dat ik het kon komen afhalen.

Prima bedrijf

Spoedige levering en goede prijzen

Onzin levertijd grootste ergernis internet aankopen

Ik heb een klus staan bestel handcirkelzaag bij hd tools,bij makita geldt de actie gratis accu tm eind maart ik bestel in maart,ik bel zelf na 8 werkdagen aangezien ik betaald heb en vervolgens niks meer te horen krijg levertijd 5/10werkdagen stond op de site . helaas levertijd is onbekend maar ik heb wel een ander type met droge antwoord, zo is de gratis accu weg klus handcirkelzaag moeten huren oftewel benadeeld door simpelweg onzin als je iets niet kan leveren op tijd verdoe iemand zijn tijd niet aub .

Snelle levering & perfecte service

Recentelijk enkele accu tools besteld, helaas door mijn fout een artikel te veel besteld. dit heb ik zonder problemen terug kunnen brengen en het geld was snel terug gestort.

degelijk materiaal, niet alles op tijd geleverd maar geen problemen anders

Goed en snel

Prima prijzen goede levering.

Uitstekend geleverd voor de beste prijs

Voor de scherpste prijs uitstekend geleverd gereedschap

Perfect en snel

Bestelling geplaatst op 1/4, nog steeds geen zicht op levering

Slechte communicatie

Snel

Super levering en bij bo een goed alternatief

Bestelling kon niet geheel geleverd worden, maar een model hoger met een kleine bijbetaling was een prima deal

Snel en goedkoop

Duidelijke website Snelle bezorging Mooie prijzen Kortom geen klachten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijk en eerlijk over levertijd en snel en kundig gereageerd op alle vragen per mail. Zelfs een speciale zaterdaglevering was geen probleem en geheel kosteloos geregeld.

Perfect verlopen

Topmateriaal aan een heel scherpe prijs en snel verzonden, super tevreden !!!

Altijd goed

Ik heb al diverse spullen besteld en altijd prima service

Prima sevice

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

uitstekend

Bestelling na 1 dag geleverd!!

Mooi assortiment en een zeer snelle levering.

Topbedrijf. Snelle levering.

Telefonisch zeer goed bereikbaar. Persoonlijk vind ik dat het belangrijkste. Andere dag werd er geleverd. Super, maar daar til ik wat minder zwaar aan.