Moet dit? Gewoon goed
Voldoet aan alle verwachtingen!
Accu van DeWALT zit een beetje los in de boormachine, had geen tijd om de machine terug te sturen want ik had hem direct nodig voor een klus Voor een merk als DeWALT valt dat dus tegen.
Een aantal keren al iets gekocht. Altijd netjes en snel geleverd. Zeer tevreden!
Mijn favoriete gereedschapswinkel. Goede service van een betrouwbaarbedrijf. Koop bij hen zowel zakelijk als privé (bijna) al mijn makita producten
Gebeld voor info, daarna direct besteld en snel geleverd volgens afspraak.
VLotte bestelling en levering
De bestelling mocht wel wat sneller Maar bij voorkeur goed geregeld
Ik vond een zaagmachine bij HD Tools, goedkoper dan bij Amazon en andere aanbieders. Proberen dus maar. De zaagmachine kwam en doet het prima, maar was overduidelijk gebruikt. krassen op de zaagtafel, een roestige materiaalklem, het nieuwe was er al lang af. Waarschijnlijk een winkel demo of een retour, zonder dat dit in de productomschrijving stond. De zaagmachine werkt prima en het is een apparaat van 30kg dus terugsturen is een gedoe. Maar als ik tweedehands had willen kopen had ik gezocht op marktplaats of naar een tweedekans aanbieding.
Beste Nicolai, Wat vervelend om te horen! Ik zie dat u een Metabo afkortzaag heeft ontvangen. Wij verkopen echter enkel nieuwe artikelen. Wij hebben geen bericht van u ontvangen betreffende beschadigingen. In dat geval kunt u het beste contact met ons opnemen. HD-Tools team
Op de site stond aangegeven dat het product niet op voorraad was, kreeg hier ook nog netjes melding over. Zodra het product op voorraad was kreeg ik het meteen toegestuurd, netjes bezorgd en prima kwaliteit.
GOED
Goede kwaliteit, super bedankt
Goed materiaal, goede service.
Ik heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen!! Op de site staat levertijd 5 tot 10 werkdagen. Zelfs nog geen mail gehad dat ze niet konden leveren binnen de levertijd. Dan zelf maar contact opgenomen met als commentaar dat ze het pakket zelf nog niet ontvangen hebben. Voor mij is het duidelijk de laatste keer dat ik iets bij hen besteld heb.
Beste Geert, Helaas heeft de levering van uw Metabo schuurmachine vertraging opgelopen. Wij hadden u hier inderdaad beter over kunnen informeren. Uiteindelijk hebben we de machine binnen gekregen en alsnog naar u kunnen verzenden. HD-Tools team
Dat je er gewoon op kunt vertrouwen dat de spullen juist en snel worden geleverd.
Niks op aan te merken , helemaal goed van bestelling tot levering.
Besteld en snel, Netjes binnen, Top hoor
Hele fijne webwinkel. Aardige personeel die altijd telefonisch re woord staat. Makita radio besteld voor ruim €20 minder dan bij andere winkels. Netjes Track&trace ontvangen en volgende dag radio binnen. Top service!! Aanrader!!
Zeer mooi bedrijf. Alleen jammer dat zij geen Makita dealer zijn. Je kunt dan niet profiteren van actie’s van bv gratis accu of extra’s.
had na het bestellen probleem met een actie heb toen klantenservice gebeld en die kwamen gelijk met een goed oplossing TOP
Snel en accuraat
Ik ben een tevreden klant. Altijd correct bij hd tools.
Gewoon wat je verwacht