goede vlotte service goede prijzen snelle verzending een aanrader
Beste York, Mooi te horen dat klanten vanuit België ook tevreden zijn. Het HD-TOOLS team
Snelle levering van de Makita waterkoker. Erg blij mee!
Beste Anna maria, Zeker een fijne machine. Veel plezier ervan. Het HD-TOOLS team
Prijs en kwaliteit goed Levering zeer snel
Beste, Goed te horen. Mocht er toch een keer iets niet kloppen dan ook horen we het graag en doen we ons best het op te lossen. Het HD-TOOLS team
Makita snoeizaag besteld. Snel een mail gekregen met bezorgdatum. Die online makkelijk kunnen verplaatsen en op de afgesproken dag netjes bezorgd. Alles dik in orde.
Beste Ger, Fijn dat je tevreden bent. Snoei ze ! Het HD-TOOLS team
De artikelen staan op een overzichtelijke en toegankelijke website. De beschrijvingen zijn goed. De prijzen zijn zeer concurrerend en de verzending is vlot.
Beste Bert, Bedankt voor jouw reactie. En mocht er toch een keer iets niet kloppen dan ook horen we het graag zodat we meteen daarmee aan de slag kunnen. Het HD-TOOLS team
Ik wordt altijd netjes geholpen als het kan fijne service top
Beste Tjeu, Bedankt voor je reactie. We doen ons best. Het HD-TOOLS team
top
Beste Paul, Korte maar goede reactie, dankjewel Het HD-TOOLS team
top voor het weekend besteld en gelijk dinsdag geleverd
Beste Gert-Jan, We zien dat je in de buurt woont. Mocht je de bestelling nog eerder willen dan kun je het pakket ook altijd bij ons in Baarlo komen ophalen. Mits op voorraad natuurlijk. Het HD-TOOLS team
snel geleverd, scherpe prijs.
Beste Hendrik, We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Beste Jose, Bedankt voor je reactie. Het HD-TOOLS team
Werd deskundig geholpen aan de telefoon. De producten werden, zoals afgesproken, tijdig geleverd. Punt voor verbetering: Laat door iemand die de Nederlandse taal beheerst, de tekst opstellen voor de enquete. Haalde er al vier taal/schrijffouten uit.
nog geen gebruik gemaakt van de twee accu heggenscharen
Beste Peter, We hopen dat je tevreden zult zijn. Het HD-TOOLS team
Zoals altijd scherpe prijzen en vlotte levering. Duidelijke omschrijving van de artikels.
Beste Philip, We doen ons best maar mocht er een keer iets niet duidelijk zijn bel ons even. We geven ook graag telefonisch uitleg en advies. Het HD-TOOLS team
Goede slijptol alleen jammer dat het bijna twee weken duurde voordat het geleverd werd.
Beste Erik, Op de website was 5 tot 10 werkdagen aangegeven. Excuus als het een paar dagen later was. Het HD-TOOLS team
Netjes de volgende dag geleverd zoals vermeld op de website. Een andere bestelling waarvan ik wist levertijd op zat is uitgesteld, hiervan keurig netjes op de hoogte gebracht!
Beste Jordy, We proberen inderdaad meteen de klant te bereiken mocht er iets later geleverd worden dan gepland. Het HD-TOOLS team
Goede ervaring ,snel geleverd .
Beste Ronald, We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Bestelling snel geleverd
Beste Rene, Als je voor 17.00 uur je bestelling plaatst en het is voorradig dan verzenden we het pakket de zelfde dag nog. De volgende dag word binnen Nederland door GLS geleverd. Fijn te horen dat je tevreden was. Het HD-TOOLS team
Alles precies zoals verwacht gegaan
Beste Wouter, Fijn te horen dat je tevreden bent. Het HD-TOOLS team
Snelle levering en goede prijzen.
Beste John, We doen ons best. Het HD-TOOLS team
Telefonisch contact gehad en online besteld. Ik ben goed geïnformeerd en product is netjes afgeleverd.
Beste Omar, Fijn te horen dat je tevreden bent. Het HD-TOOLS team
zeer tevreden, denken mee en telefonisch goed bereikbaar
Beste Wim, Bedankt voor jouw reactie. Het HD-TOOLS team
Zeer snelle levering en goede informatie
Beste Herman, Bedankt voor jouw reactie, Het HD-TOOLS team
Ik vind het tools een fijne zaak leuke aanbiedingen en snelle levering .
Hallo Rob, Bedankt voor jouw korte maar krachtige reactie. Het HD-TOOLS team