In goed overleg met de experts tot een goede keuze kunnen komen voor mijn zaagmachine. Snel geleverd.
Levering volgens opgave website en goede prijs.
Prijs: prima Levering: snel Ga zo door!
De DeWalt boormachine werd in een Makita slijptol doos geleverd, ik begreep dat dit werd gedaan om verpakkingsmateriaal te hergebruiken. Goed bezig! Machine en de twee accu's zijn prima in orde, fijn dat alles los besteld kan worden.
Goed gereedschap en sltijd vlot geleverd.
Hd-tools is mijn vaste adres voor gereedschap, goede prijs kwaliteit verhouding en service voor reparatie is dik in orde.
Bij bestelling was Machine op voorraad. Na bestelling was levertijd 5 a 10 werkdagen. Het duurt nog langer.
Beste Ruud, Het klopte dat op het moment dat u de grasmaaier bestelde op onze site deze nog op voorraad stond. De betreffende grasmaaier werd op dat moment snel achter elkaar op verschillende locaties (online & in de showroom) besteld, waardoor u helaas net achter het net viste en de site dus net niet actueel was. Hoewel we u dat wel direct meldden, kunnen we ons wel echt voorstellen dat dat balen is. Inmiddels heeft u gelukkig uw grasmaaier wel in huis!
Na wat zoeken op internet uitgekomen bij HD-tools. Levering duurde wat langer dan verwacht, maar daarover wel keurig geïnformeerd. Levering en verpakking prima.
niet altijd alles is op voorraad wat je besteld,maar verder een prima bedrijf. Ik ben van mening dat het het prijs verschil tussen een hele goede klant een willekeurige klant te klein is.
Beste Klaas, Bedankt voor de terugkoppeling. Omdat we altijd al proberen om de scherpst mogelijke prijs te leveren aan eenieder die bij ons iets bestelt. Het verstrekken van extra korting bij grote afnames blijft dan lastig, maar waar mogelijk doen we ons best daarvoor bij het maken van offertes.
Deze site verkoopt produkten die niet op stock zijn.
Beste klant, Helaas bleek inderdaad de bestelde Kraftwerk gereedschapskoffer 1050 een uitlopend model te zijn geweest, waardoor we deze niet meer konden bijbestellen voor u. We proberen dat normaal voor te zijn door het assortiment direct aan te passen op de site, maar helaas was dat bij dit product niet gedaan omdat het nét uit assortiment was gegaan.
Snelle service, items van goede kwaliteit
Overzichtelijk en duidelijk.
Besteld, na paar uur bericht, Dat alles klaar ligt. Prima service.
Binnen 24 uur geleverd in België !
Gewoon een top bedrijf. Ook bij persoonlijk contact geweldig geholpen.
Vast adres voor scherpe prijzen en snelle levering
Prima levering.
Ik heb 2 keer de klantenservice aan de telefoon gehad. Eerste keer erg behulpzaam en vriendelijk. 2 de keer totaal niet behulpzaam en werdt mij verteld dat ze niet kunnen nakomen wat mij in het eerste telefoon gesprek was verteld. (Door een andere telefooniste) ik heb uiteindelijk alles retour gestuurd.
Beste Nick, U ontving de bestelde cirkelzaag in een andere koffer dat u had verwacht. We hebben getracht om andere koffer voor u te regelen, maar helaas bleek dat niet mogelijk op dat moment. We hebben vervolgens de mogelijkheid gegeven om op onze kosten de machine terug kunnen sturen zodat u hier geen financieel nadeel aan zou hebben en hadden gehoopt u hiermee toch netjes van dienst te zijn geweest. Jammer dat u daar anders over denkt...
goede prijs, snelle levering, wat wil je nog meer
Prima service. Allen jammer dat het bedrijf niet aangesloten is bij makita dealer, dan had ik nog 2 accu's kunnen krijgen . Jammer niet op gelet. Groetjes