Slecht, de batterijsluiting van de radio was kapot, maar komt dit door HDtools of de bezorging ?
Zie voorgaande vriendelijke groet . R . Voorhoeve
geleverd volgens afspraak
geleverd als beloofd
Product eerst elders besteld waar kortere levertijd beloofd werd, daar gecanceld en bij HD-Tools besteld waar beloofde levertijd wel waargemaakt werd.
Ik myn bestelde artikelen nog altyd niet aangekregen ik wacht nu al 3 weken
Beste Luc, Op de site stond een verwachte levertijd van 3 weken. Uiteindelijk zijn dit er helaas bijna 4 geworden. In de meeste gevallen kunnen we de levertijden prima halen, alleen komt het heel soms voor dat we de artikelen net iets later van onze leverancier krijgen als we deze niet op voorraad hebben liggen. Onze excuses dat u hier nog iets langer op heeft moeten wachten!
Denken bij vragen mee. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Komen afspraken na, en hebben een goede keuze in aangeboden artikelen.
Zaten haartjes op de retour zaag. Gelijk 5 euro boete...
Beste Tineke, Nou, het was zo in uw geval dat de zaagmachine vies was geworden nadat u deze had bekeken thuis. U heeft de machine weliswaar niet gebruikt en daarna retour gestuurd waar u ook recht op heeft. Maar als deze wel vies is geworden moeten wij deze natuurlijk weer helemaal poetsen om deze netjes te kunnen verkopen. U zou het waarschijnlijk ook niet prettig hebben gevonden om een nieuwe machine te ontvangen die al vies zou zijn. Belangrijk wel om te melden is dat we in ieder geval nooit gebruikte machines retour nemen, maar dat was in uw geval niet zo.
betrouwbaar product, vlugge verzending. Prima
Ik heb zelf het pakket afgehaald bij het bedrijf en direct en goed geholpen.
Puik bedrijf.
Schappelijke prijs en supersnel geleverd
Goed product, perfect service. Wat mij betreft niets veranderen of verbeteren. Is goed zo. Top en dank je wel
Dank je! Dat is fijn om te horen... En toch blijven we proberen om sommige dingen te verbeteren :-)
Ik was allang opzoek naar een goede boor. Hier op deze site heb ik die gevonden. Mooie boor om mee te werken, ik kan het iedereen aanraden.
Alles is prima verlopen
Snell ... Topers !!!
mooie site en goede communicatie
Levertijd 3 tot 8 werkdagen zijn 4 weken geworden. Niet op de hoogte gehouden, steeds zelf moeten bellen.
Beste klant, Het is inderdaad zo dat u langer dan aanvankelijk heeft moeten wachten. Uiteindelijk hebben we op de 12e werkdag uw vandiktebank naar u toe verstuurd. Onze excuses voor de langere levertijd!
Reeds meerdere keren besteld en altijd in orde.
Goede service duidelijke communicatie
Heb nu 3 weken gelede besteld, levertijd was 3 a 5 werkdagen. Na zelf 2x contact op te nemen werd het iedere keer een week later. Niks van hun vernomen verder! Tot op heden nog niets ontvangen