Zeer correcte afhandeling. Mijn niet voorradige batterij werd vervangen door een beter exemplaar voor dezelfde prijs.
Levering duurt lang slechte cominucatie over wel leveren heb gebeld. Maar moet nogsteeds teruggebeld worden. Heb op dit moment nog niks ontvangen
Beste Marco, Als het goed is, heeft u op het moment van schrijven van uw review uw machine al ontvangen. We hebben deze op 23 februari al naar u toegestuurd. Helaas lukte het niet om dit eerder geregeld te krijgen...
Heb nog niets ontvangen mijn bestelling vond ik vrij goed koop ik wacht wel tot ik mijn bestelling ontvangen heb
Beste Mark, De Scheppach tafelzaag had een verwachte levertijd van 3-8 werkdagen. We hebben u vervolgens op de 7e dag geïnformeerd dat de levering helaas een week vertraagd was. U heeft binnen deze termijn uw bestelling ontvangen! HD-Tools team
Bij HD-tools zeer voordelig een DeWalt slagschroefmachine gekocht. Prima verpakt geleverd, met boekje, helemaal compleet voor een 'N'-versie. Het leveren duurde even, maar dat was al netjes aangekondigd in de shop. Duurdere concurrenten hielden nog langere levertijden aan.
Eerste : ik heb 29 januari bestelling geplaatst, maar apparaat kreeg ik 17 februari. Lijkt op Aliexpres kwa bezorgtijden. Twede :staat op het apparaat, made in China. Maar derest is goed.
Beste Fuad, De verwachte leverdatum van artikel was 18 februari en u heeft deze op 17 februari ontvangen, dus in ieder geval nog binnen de voorgegeven leverdatum. Ik kan me wel voorstellen dat het jammer was dat u even moest wachten op de machine. Er kan inderdaad op het apparaat "Made in China" staan. Heel veel machines worden in Azië gemaakt, van DeWALT, MAkita, etc. Zij hebben ook in Europa diverse fabrieken. Soms staat er bijvoorbeeld Roemenië of België op. Uiteraard staat dat los van de kwaliteit, want die wordt altijd door de fabrikant gegarandeerd! Veel plezier in ieder geval van uw aankoop!
Helemaal goed. Flexibel en komen afspraken na.
Besteld en snel geleverd tegen een scherpe prijs.
Overzichtelijke site, uitstekende toelichtingen op de producten, snelle levering.
Product was niet op voorraad en daarom duurde de levering wat langer dan verwacht. Wel netjes een mail daarover ontvangen met de vraag of latere levering okay was. Prima service!
Goed bedrijf. Doen wat ze zeggen.
Prima levering. Ook goede en snelle retour afhandeling
Mijn bestelling lag netjes op tijd klaar.
Meerdere bestellingen geplaatst en telkens netjes op tijd.
Super goed!
1 keer iets besteld en snel geleverd conform afspraak. Aanbeveling voor de zakelijke markt.
Doordat HDtools geen officiële makita dealer is kan ik geen gebruik maken van de makita acties. Erg jammer om daar achteraf achter te komen.
Het is inderdaad juist dat we niet zijn aangesloten bij het Nederlands dealerschap van Makita. Zo zijn er meerdere partijen waarvoor dat geldt.
er zat om mijn bestelde machine 5 a 10 werk dagen levertijd op en zit nu al ruim op een 21 dagen en nu nog niets ontvangen
Scheppach heeft inderdaad op dit moment een zeer onbetrouwbare levertijd. We proberen dat zo goed als mogelijk voor u in te schatten en blijven met de importeur in gesprek om dit te verbeteren! Onze excuses dat u langer heeft moeten wachten!
Er was vertraging in de bestelling maar door de goede communicatie met HDtools waren er geen onduidelijkheden en heb ik mijn spullen netjes gekregen.
Klantvriendelijke personeel, denken altijd met je mee. Zeer snel in het klaarmaken van online bestellingen. Wel jammer van de locatie Baarlo.. ik had jullie liever in Venlo gezien..
Goede ervaring, toen ik een tweede accu nodig bleek te hebben heb ik een bestelling gedaan en kreeg ik direct mail dat ik de verzendkosten dan niet twee x hoefde te betalen. Dat men hier zelf al op let en rekening mee houdt, is helaas een bijzonderheid voor mij. De prijs is daarnaast heel aantrekkelijk en soms wel 40(!!??) euro verschil met andere aanbieders! Koop dus hier en niet meer bij de eerste Google advertentie die je tegenkomt!
Lange levertijd. Systainer van mijn Makita decoupeerzaag is niet origineel. Ik heb geen recht op een gratis accu zoals bij andere leveranciers. Goedkoop is duurkoop.
Fijn bedrijf, goed en kwaliteit gereedschap...en als de levertjes wat langer is wordt je op de hoogte gebracht.