Doen wat beloofd wordt

Zeer correcte afhandeling. Mijn niet voorradige batterij werd vervangen door een beter exemplaar voor dezelfde prijs.

Slechte levering

Levering duurt lang slechte cominucatie over wel leveren heb gebeld. Maar moet nogsteeds teruggebeld worden. Heb op dit moment nog niks ontvangen

Heb nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen mijn bestelling vond ik vrij goed koop ik wacht wel tot ik mijn bestelling ontvangen heb

Bij HD-tools zeer voordelig een DeWalt slagschroefmachine gekocht. Prima verpakt geleverd, met boekje, helemaal compleet voor een 'N'-versie. Het leveren duurde even, maar dat was al netjes aangekondigd in de shop. Duurdere concurrenten hielden nog langere levertijden aan.

Niet wat ik verwacht.

Eerste : ik heb 29 januari bestelling geplaatst, maar apparaat kreeg ik 17 februari. Lijkt op Aliexpres kwa bezorgtijden. Twede :staat op het apparaat, made in China. Maar derest is goed.

Gewoon Goed

Helemaal goed. Flexibel en komen afspraken na.

Besteld en snel geleverd tegen een scherpe prijs.

duidelijke site, snelle levering

Overzichtelijke site, uitstekende toelichtingen op de producten, snelle levering.

Product was niet op voorraad en daarom duurde de levering wat langer dan verwacht. Wel netjes een mail daarover ontvangen met de vraag of latere levering okay was. Prima service!

Zo moet een online winkel Zijn.

Goed bedrijf. Doen wat ze zeggen.

Prima in orde

Prima levering. Ook goede en snelle retour afhandeling

Helemaal top

Mijn bestelling lag netjes op tijd klaar.

Mijn bestelling lag netjes op tijd klaar.

Kwaliteit gereedschap voor scherpe prijzen en snel in huis.

Meerdere bestellingen geplaatst en telkens netjes op tijd.

Snelle levering en perfecte service

Super goed!

Correcte snelle levering

1 keer iets besteld en snel geleverd conform afspraak. Aanbeveling voor de zakelijke markt.

Geen officiele makita dealer

Doordat HDtools geen officiële makita dealer is kan ik geen gebruik maken van de makita acties. Erg jammer om daar achteraf achter te komen.

de levering die op de site kwam niet over een met wanner die geleverd zou worden

er zat om mijn bestelde machine 5 a 10 werk dagen levertijd op en zit nu al ruim op een 21 dagen en nu nog niets ontvangen

Correct

Er was vertraging in de bestelling maar door de goede communicatie met HDtools waren er geen onduidelijkheden en heb ik mijn spullen netjes gekregen.

Klantvriendelijke personeel, denken altijd met je mee. Zeer snel in het klaarmaken van online bestellingen. Wel jammer van de locatie Baarlo.. ik had jullie liever in Venlo gezien..

Snel, goedkoop en de beste merken!

Goede ervaring, toen ik een tweede accu nodig bleek te hebben heb ik een bestelling gedaan en kreeg ik direct mail dat ik de verzendkosten dan niet twee x hoefde te betalen. Dat men hier zelf al op let en rekening mee houdt, is helaas een bijzonderheid voor mij. De prijs is daarnaast heel aantrekkelijk en soms wel 40(!!??) euro verschil met andere aanbieders! Koop dus hier en niet meer bij de eerste Google advertentie die je tegenkomt!

Slecht.

Lange levertijd. Systainer van mijn Makita decoupeerzaag is niet origineel. Ik heb geen recht op een gratis accu zoals bij andere leveranciers. Goedkoop is duurkoop.

Super artikelen!

Fijn bedrijf, goed en kwaliteit gereedschap...en als de levertjes wat langer is wordt je op de hoogte gebracht.