Duidelijke website en artikel na bestelling op tijd geleverd gekregen.
Ik vind het helemaal goed hoe jullie je werk doen. En dat jullie mijn geld ook optijd terugstuur.
Tevreden, alles naar wens
Was slecht ingepakt,niet netjes, bezorgen is ook slecht, bezorger is ook slecht
Beste klant, Wat jammer dat u een vervelende ervaring had bij het bestellen en ontvangen van gereedschap via ons. We houden een hoge standaard aan bij het inpakken. Het is wel zo dat we overdozen en beschermend vulmateriaal wat we binnenkrijgen (plastic, karton, etc) zo veel als mogelijk hergebruiken om afval te beperken. Dat kan soms overkomen als "slordig" maar we hechten ook veel waarde aan het beperken van deze afval. We kunnen u in ieder geval verzekeren dat we altijd alleen maar nieuwe artikelen inkopen en versturen die bij ons worden besteld.
Uitstekende service en levering!!
op vrijdagavond online besteld en op maandag al kunnen afhalen ook de prijs was goed
Duidelijke site, goede prijs en netjes volgens afspraak bezorgd.
Heb er een assortimentsdoos van DeWalt besteld. Ivm de huidige lange levertijden van DeWalt even gebeld of ze hem wel echt in voorraad hadden. Kreeg snel iemand aan de lijn, die heeft me vriendelijk te woord gestaan zoals beloofd is hij dezelfde dag nog opgestuurd.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Klant vriendelijk Snel antwoord op mails en levering op tijd
Goede website, onderdeel makkelijk te vinden. Snelle levering
Bestelling 31 -12 zou binnen een dag geleverd zijn nu na 14 dagen nog niets ontvangen
Beste Leon, Helaas was de door u bestelde cirkelzaag niet op voorraad bij onze leverancier, om deze reden heeft u langer moeten wachten op uw bestelling. De zaag is alsnog binnengekomen, maar u heeft er uiteindelijk voor gekozen om uw bestelling te annuleren, wat begrijpelijk is. HD-Tools team
Zijn gemiddeld toch 10 tot 20% goedkoper voor dezelfde apparatuur.
Product is prima. Betaling, levering etc. Ook. Echter krijg meer meerdere verzoeken voor een review. Éen keer mailen volstaat, twee is vervelend. Zodoende deze review
Bedankt voor uw terugkoppeling hierover!
Goed bedrijf Goede service Snelle levering Goede en snelle communicatie
Ja, bestelling en bezorging ging gewoon goed. Net zoals bij honderden andere webshops. Maar na volgens mij al 3x een mail te hebben genegeerd met een beoordelingsverzoek.. de hint komt blijkbaar niet aan. Bij deze dan. Kap er eens mee. Zonder het gebedel om een beoordeling gewoon een 8, gewoon goed niets bijzonders.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen ! Bellen of mailen ? Alles wordt netjes beantwoord en geregeld! Top site dit Grtn
Zo vlak voor de Kerst een bestelling gedaan en optijd geleverd
snelle levering en betaalbare prijzen
100% tevreden
goede service prima prijzen ,div op voorraad
Tevreden klant