Levering in orde

Maar dan weer dat gespam om een beoordeling wanneer ik niet reageer na één verzoek.

Snelle levering. No nonsens bedrijf

Iets bestelt. Ook weer teruggestuurd. Wel op eigen kosten. Ze zijn geen dealer van Makita. Voor de gratis accu

Prima en snelle levering

Prima prijs en keurig op tijd geleverd.

Prima georganiseerd

Mijn haakse slijper stopte er thuis mee en moest zsm nieuwe hebben Naar hd toonsoort gebeld en kon hem meteen ophalen na betaling

Klasse bedrijf met super producten

Door de corona werd het bestelde product later geleverd. Werd netjes op hoogte gebracht..

Netjes volgens afspraak geleverd

Duidelijke site. Prijs en levering goed

Teleurgesteld

Kut: na 2 weken heb ik nog niets ontvangen! Als je het niet hebt, moet je het ook niet verkopen! En vòòr ik het ontvangen heb vragen hoe mijn ervaringen zijn .....

Goede service, scherp geprijsd!

Goede en duidelijke communicatie en service en ik ben heel blij met mijn aankoop.

Een goed georganiseerd bedrijf

Het bestelde werd correct oprijd geleverd.

Prima winkel

Goede prijzen en snelle levering

Heel tevreden

elke keer snel en goed geleverd

elke bestelling wordt snel en netjes geleverd

Slecht

Tijdens het bestellen waren de spullen op voorraad. Na bestelling mail ontvangen dat verzonden wordt als de bestelling compleet is. Nu ruim 10 dagen later niets meer vernomen. Status indicatie is zeer gewenst. Vanmorgen hierover een mail gestuurd(7:30) nu 13:30 nog geen response.

Iemand heel blij gemaakt met deze tool-set

Uitstekend!

Eenvoudig en klantvriendelijke bestelmogelijkheden. Correcte en snelle afhandeling. Duidelijke communicatie.

Helder en duidelijk

Altijd meedenkend, goed advies

Goed assortiment, snelle levering.

Goed assortiment, snelle levering.

Service zoals belooft!

Het product en de service worden daadwerkelijk geleverd zoals men beschrijft. Een echte aanrader voor goede kwaliteit!

Helaas achteraf in rekening gebrachte verzendkosten

Goede snelle levering. Mijn bestelling gedeeltelijk retour gestuurd. Helaas werd er op de creditfactuur ineens achteraf verzendkosten in rekening gebracht. Bij een gedeeltelijke retour hoeven de verzendkosten niet gecrediteerd te worden, maar deze waren er niet. Heel raar.

materiaal OK...zending binnen Benelux traag

Werd me geleverd via GLS en diende een tweede afspraak te maken om het geleverd te krijgen.

Ok

Ok

Beter hoeft het niet

Volgende dag gekregen wat ik heb besteld, en het was compleet en volgens bestelling.

Goede ervaring, geen opmerkingen.

prima in orde

snelle levering en goede prijs.