Top top en super snelle levering
Momenteel geen problemen. Vraag wel om de pakjes dienst de mensen te verwittigen wanneer ze ongeveer komen. Dat zou nog een betere service zijn.
Wacht al meer dan 10 dagen op mijn bestelde gereedschap!
De bestelde schroefboormachine is inderdaad lang onderweg geweest naar ons en dus ook naar u. Onze excuses voor deze langere doorlooptijd!
Goed afgehandelde bestellingen
Leveren keurig en snel bijna alles op voorraad
Goede ervaring. Doen wat ze zeggen!
Alles volgens afspraak gewoon top!
Bestelling geplaatst op website, er stond bij dat de producten 10 werkdagen nodig hadden om verstuurd te worden. Na een week werd ik gebeld dat een van de bestelde artikelen niet voorradig waren en de levering daarvan ook nog wel even op zich zou laten wachten. Om mijn bestelling alsnog op tijd te versturen werd er aangeboden om het niet leverbare product (Makita zaaggeleider 1000mm) te vervangen voor een langer/duurder exemplaar (1500mm). Het liefst had ik gewoon het bestelde product gehad, maar dit vind ik een prima oplossing. Nu heb ik een langere zaaggeleider en als hij korter moet kan ik hem zo inkorten.
Best Jurgen, Bedankt voor je reactie. Waar mogelijk proberen we inderdaad met alternatieven te komen als het bestelde artikel niet op voorraad is. Dat lukt helaas niet altijd, maar we zijn blij dat u in ieder geval tevreden bent met de geboden oplossing.
Prima keuze van product, snelle levering, bij vragen mails snel beantwoord. Dank je
Snel en netjes geleverd
Mooi en duidelijk productoverzicht, kwalitatief materiaal aan budgetvriendelijke en vooral concurrerende prijzen. Snelle levering. Kortom: uitstekende service en een aanrader!
Door Corona door het versturen wat langer
Duurde een beetje lang voordat het werd geleverd. Maar kwam exact overeen met de belofte die werd gedaan. Dus prima.
Makita AF 506 brad tacker aangeschaft, werkt fantastisch!
Tevreden
Van bestellen tot klussen, er zat haast geen tijd tussen. Geweldige site en zeer snel in huis
Nou, da's ook fijn om te horen! Dank je wel, John!
Een gereedschapset van Makita besteld. Beste prijs van beschikbare internetwinkels. Bestelling werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting.
Volgens afspraak
Duidelijke website en artikel na bestelling op tijd geleverd gekregen.
Ik vind het helemaal goed hoe jullie je werk doen. En dat jullie mijn geld ook optijd terugstuur.
Tevreden, alles naar wens
Was slecht ingepakt,niet netjes, bezorgen is ook slecht, bezorger is ook slecht
Beste klant, Wat jammer dat u een vervelende ervaring had bij het bestellen en ontvangen van gereedschap via ons. We houden een hoge standaard aan bij het inpakken. Het is wel zo dat we overdozen en beschermend vulmateriaal wat we binnenkrijgen (plastic, karton, etc) zo veel als mogelijk hergebruiken om afval te beperken. Dat kan soms overkomen als "slordig" maar we hechten ook veel waarde aan het beperken van deze afval. We kunnen u in ieder geval verzekeren dat we altijd alleen maar nieuwe artikelen inkopen en versturen die bij ons worden besteld.
Uitstekende service en levering!!
op vrijdagavond online besteld en op maandag al kunnen afhalen ook de prijs was goed
Duidelijke site, goede prijs en netjes volgens afspraak bezorgd.