Ik heb hier al enige zaken gekocht (vooral makita) met altijd een snelle levering. Deze webwinkel is ook zeer scherp van prijs en je kan er losse body's, aparte batterijen of laders bestellen. Ik heb nog geen ervaring gehad met garantie vermits er nog niks stuk is gegaan. Heb deze shop al aan een paar mensen aan geraden!
Dat is goed om te horen! En als er iets onverhoopt stuk gaat, neemt u gewoon contact met ons op en kunnen we binnen de garantietermijn uw artikelen laten repareren!
Producten worden zeer snel geleverd, als een van de weinige webshops is het bedrijf erg goed telefonisch en via de mail te bereiken voor vragen of ondersteuning bij de keuze
Zet een verhuisberichtje op het lege bord aan de muur waar jullie eerst zaten. Nu komen mensen voor niets ( voor de lock down) en gaan weer naar huis. Is mij ook gebeurd omdat ik niet wist dat jullie verhuisd waren. Groet, Wil
Goeie tip! We zijn inderdaad in september 2020 overgegaan naar het gebouw schuin tegenover ons vorige locatie. Dat zou voor verwarring kunnen zorgen als u gewend was naar de oude locatie toe te gaan!
Altijd snelle en goede service voor levering
De levering was in overeenstemming met de afspraak alleen de terugkoppeling haperde even. Verder moet ik nog afwachten welk antwoord er komt op mijn vraag aan Makita Nederland waarvan HD-Tools een CC ontving. Door de tussenliggende feestdagen en een mogelijke vakantieperiode bij HD-Tools was daarvoor tot nu toe mogelijk geen gelegenheid. Helaas kwam ik er pas later achter dat HD-Tools door Makita Nederland niet als dealer wordt aangemerkt.
Inmiddels zijn uw vragen helemaal beantwoord!
Ik koop jaarlijks meerdere items. Daarbij kijk ik meestal naar de ruime keuze promotieartikelen. Snelle levering en correcte (lage) prijzen voor topmateriaal (ik ben vooral gebruiker van Makita) zijn doorslaggevend.
Heb mij pakt ruim 14dagen besteld en is nog steeds niet aangekomen
Beste Jamie, We zien dat de machine op 29 december jl. bij u is afgeleverd. We hadden aangegeven 5-10 werkdagen en het is op de 10e werkdagen bij u aangekomen. Door de feestdagen, ging het helaas niet sneller.
Verpakking kan beter. Doordat een sticker aan de buitenkant van de doos artikel wordt geplakt (dus geen omdoos) ziet het er niet meer uit als je het wilt kado geven.
Beste Agnes, Een begrijpelijke reactie. Het belangrijkste is dat de verpakking uiteraard zorgt voor een veilig transport. We proberen zoveel mogelijk onnodige verpakking te beperken door inderdaad niet extra omdozen te gebruiken als het niet nodig is. Daarnaast hergebruiken wij 95% van alle verpakking die we binnen krijgen (zowel vulmateriaal als dozen).
De zoekfuncite van de site blinkt niet uit in relevante resultaten.
Bedankt voor de tip. We geven het door aan onze IT-specialisten...
Snelle levering en voordelige machines Ik koop hier al jaren en nog nooit enig probleem gehad ....
De Makita pneumatische spijkeraar functioneert prima. Niks mis mee.
Ben dik tevreden.
Als u het bent, dan zijn wij het ook! Dank u!
Prijzen zijn goed en concurrerend. Verzenden snel. Prima winkel!!
In orde
snelle bezorging
Beste prijs, dag er na geleverd en goede producten. Hergebruik verpakking geen probleem, bespaart kosten. Aanrader.
Ook een missende stelschroef van mijn nieuwe tafelzaag GTS10XC werd vlot gratis nageleverd!
Het is zeldzaam, maar ooit gebeurt 't. Gelukkig konden we het snel oplossen voor u!
Helaas was de levertijd van het artikel dat vermeld stond op de website niet juist. Bedrijf heeft daar na bestelling wel goed over gecommuniceerd. Bestelling kwam binnen de daarna opgegeven levertijd.
Inderdaad, u heeft helaas 3 dagen moeten wachten op uw bestelling omdat het laatste artikel net "voor uw neus" verkocht was. Bedankt voor uw begrip!
Goede website, service en levertje. Kortom: een 5 sterren waardering meer dan waard.
Product is netjes verpakt en snel verzonden.
Snelle verzending, goed verpakt. Bedankt!!
Nice nad fast send