Aardig personeel. snelle reactie op de mail. goede service fijne en overzichtelijke webshop. helaas nog niet op jullie nieuwe locatie geweest
Beste Pim, Kom zeker eens kijken (als het weer mag!).
Bestelling super vlot verlopen en snel thuis geleverd!!
leverdatum op de site gaat nergens over kunnen niet leverenl
Het ging om DeWalt gereedschap wat inderdaad een langere levertijd had dan wat wij zelf ook verwachtten. Momenteel is dat een Europees probleem helaas...
Top prijs en snelle levering. (jammer dat er geen accu actie is)
Goede verstandhouding en goed gereedschap tegen een goede prijs/kwaliteit.
Adres niet juist daarom lange leveringtijd
Het pakket was de volgende dag bij uw buren afgeleverd. Waarschijnlijk heeft dat voor de langere doorlooptijd gezorgd wat wij kunnen zien.
top
Overzichtelijk uitkiezen op de site, bestellen en in de aangegeven dagen thuis geleverd, top..
Zelfs als ik een foutje had gemaakt was het al rechtgezet door de receptioniste voor ik haar had gebeld. Voor de rest, correct, duidelijk en goede prijzen!
We proberen inderdaad onlogische bestelling nog altijd even na te bellen. Bijvoorbeeld 18V machine met een 14.4V accu. Een vlakschuurmachine met ronde schuurpads, etc! Soms is het ook lastig om door de bomen het bos goed te zien, dat snappen we!
Prima product tegen scherpe prijs en snel geleverd
Goed verlopen
Ze hebben niet alle onderdeel van de gereedschap. (Montage set voor circlezaag)
Machine was niet op voorraad en dit werd netjes gemeld met als alternatief om de verkoop te annuleren. Gemelde levertijd was aanvaardbaar en werd gerealiseerd.
Prima bedrijf
Snelle levering goed verpakt en voldoet aan de wensen!
Volgens site 5-10 dagen levertijd. Dit is echter langer dan 1 maand
Klopt, we hebben u gemeld dat de verwachte levering langer zal duren dan aanvankelijk gemeld. In dit geval pas medio januari helaas...
Mijn bestelling op tijd gekregen. Omdat er een artikel niet voorradig was een beter artikel gekregen.
Prima product en op tijd geleverd. Product voldoet aan mijn verwachting
Scherp geprijsde Makita artikelen en snelle levering. Enkel de online shop ervaring kan nog iets beter: af en toe blijft de website hangen en ik had op een gegeven punt ook problemen met inloggen. Maar eens de bestelling geplaatst werd ze snel en efficiënt behandeld.
Inmiddels heb ik meerdere keren iets gekocht via HD-tools. Snelle levering van kwalitatieve producten.
Volledig betrouwbare webwinkel die samenwerkt met een vervoerder die levert op de beloofde datum.
Gemakkelijk toegankelijke website met voldoende keus.
Prima, gekocht, geleverd netjes en op tijd