Prima, gekocht, geleverd netjes en op tijd
Alles liep vlot en ik ben heel tevreden met m'n stofzuigertje!
Prettig
Ik was zeer verrast door de snelle en goede levering ondanks de feestdagen drukte en soms slechte voorraad levering vanuit Makita, dank je wel HD Tools!
Graag gedaan!
gipszaag makita 18v aan goedkoopste prijs op het net
Had al ooit iets gekocht in de winkel zelf maar dit was nu helaas niet mogelijk. Maar via de webshop ging ook prima,en snel. Al met al goede service en snelle levering.
Tja, helaas is het door de corona maateregelen momenteel niet mogelijk om even een rond te neuzen in onze showroom, maar gelukkig hebben we daarvoor onze webshop!
Geachte, Bestelling geplaatst op 29-11-2020 tot nu toe (13-12-2020) nog niets ontvangen, ik begrijp dat het een drukke tijd is, maar zolang wachten!! Gebeld met het bedrijf(10-12-2020) werd keurig te woord gestaan werd mij verteld dat het binnenkomt. Ik hoop dat dit een uitzondering is Ik had de machine graag willen gebruiken (heb nu tijdelijk geleend) Ik denk dat het een betrouwbaar bedrijf is vandaar "Ja" Advies: zet op de site dat het momenteel niet op voorraad/leverbaar is
We zien dat u uiteindelijk op 15 december uw pakket toegestuurd heeft gekregen. Helaas wat langer dan u mag verwachten van ons. Momenteel is het alle hens aan dek voor zowel vervoerders als magazijnen. Maar we doen ons best om het zo snel als mogelijk altijd geleverd te krijgen...
Top machine en goede levering
Ik heb een zaag besteld, was er eerder dan bij een ander bedrijf, maar het onderstel is direct gecrediteerd nadat het niet leverbaar bleek. Dank!
Levertijd zou 5-10 werkdagen zijn. Geen bericht ontvangen van vertraging. Na bellen bleek geen levertijd afgegeven te kunnen worden. 2.5 sterren omdat mevrouw wel erg vriendelijk was en aanbood evt. de order te cancelen.
De levering ging lekker snel en goede service, top!
Ben nog steeds op mijn bestelling aan het wachten.
Duidelijk en snel leveren !
Ik ga voor kwaliteit en goedkoop
Zeer snel en goed geleverd .
Snelle levering , beste prijs
Prima service en snelle levering.
Na telefonisch contact met HD tools dat het wat langer duurt doordat de producten nog niet bij HD geleverd zijn , derhalve kan ik nog heen beoordeling geven
Beste Peter, Zoals door ons gecommuniceerd is, heeft u inderdaad iets langer moeten wachten op het Dewalt onderstel. We hebben deze uiteindelijk binnen de bijgestelde termijn kunnen leveren! HD-Tools team
correct en snel
Voorafgaand aan de bestelling voor de zekerheid even geïnformeerd naar de beschikbaarheid en levertijd. Prima geholpen! Twee van de drie items de volgende dag (ondanks de drukte voor Sinterklaasfeest) bezorgd. De derde volgens afspraak na 5 werkdagen.
De reden waarom het cijfer niet hoger is dan een magere 7, komt doordat de transporteur GLS het pakket schandelijk voor de deur achterlaat en mijn naam vervalst, doordat de chauffeur zelf aftekende, maar met mijn naam. Gelukkig is het pakket niet gestolen, want ga dan maar eens achter je geld of bestelde product aan. Maar verder heeft HD-Tools alles goed verzorgd en geleverd en ben ik zeer tevreden. Misschien alleen beter een andere bezorger/transporteur kiezen
Ook een prima artikel
Prijs -kwaliteit is top maar het ontvangen is een probleem. Besteld op 25 /11/2020 nu zijn we 8/12/2020 tot op heden niks ontvangen van GLS . Dit was een Sinterklaas geschenk dus teleurgesteld . Antwoord mail van HD-Tools nog 10 dagen wachten .
Helaas was het pakket bij GLS op 26 november zoekgeraakt en uiteindelijk pas op 10 december terecht gekomen. Heel vervelend inderdaad dat dit zo lang heeft geduurd!