Kut: na 2 weken heb ik nog niets ontvangen! Als je het niet hebt, moet je het ook niet verkopen! En vòòr ik het ontvangen heb vragen hoe mijn ervaringen zijn .....
Helaas duurt inderdaad de levering langer dan we hadden aangegeven. Op dit moment hebben veel DeWalt artikelen een langere levertijd. Hiervan hebben we iedereen waarbij de levertijd over de aangegeven levertijd heen is gegaan, een melding uitgestuurd. Dat is dus in uw geval helaas ook zo.
Goede en duidelijke communicatie en service en ik ben heel blij met mijn aankoop.
Het bestelde werd correct oprijd geleverd.
Goede prijzen en snelle levering
elke bestelling wordt snel en netjes geleverd
Tijdens het bestellen waren de spullen op voorraad. Na bestelling mail ontvangen dat verzonden wordt als de bestelling compleet is. Nu ruim 10 dagen later niets meer vernomen. Status indicatie is zeer gewenst. Vanmorgen hierover een mail gestuurd(7:30) nu 13:30 nog geen response.
Helaas stuurde u een mail op de dag dat we gesloten waren in verband met voorraadtelling. Inmiddels hebben we u de status doorgegeven.
Iemand heel blij gemaakt met deze tool-set
Daar doen we 't voor!!
Eenvoudig en klantvriendelijke bestelmogelijkheden. Correcte en snelle afhandeling. Duidelijke communicatie.
Helder en duidelijk
Altijd meedenkend, goed advies
Goed assortiment, snelle levering.
Het product en de service worden daadwerkelijk geleverd zoals men beschrijft. Een echte aanrader voor goede kwaliteit!
Goede snelle levering. Mijn bestelling gedeeltelijk retour gestuurd. Helaas werd er op de creditfactuur ineens achteraf verzendkosten in rekening gebracht. Bij een gedeeltelijke retour hoeven de verzendkosten niet gecrediteerd te worden, maar deze waren er niet. Heel raar.
Betse Gert-Jan, Omdat u een gedeelte van uw bestelling terug stuurt, is de oorspronkelijke bestelling die u heeft gedaan onder de minimale gratis verzendgrens gekomen. Dat houdt dus in dat we u alsnog de verzendkosten in rekening moeten brengen voor de oorsponkelijke bestelling. Als u de gehele bestelling retour stuurt dan krijgt u uiteraard alles terug zonder inhouding van verzendkosten.
Werd me geleverd via GLS en diende een tweede afspraak te maken om het geleverd te krijgen.
Ok
Volgende dag gekregen wat ik heb besteld, en het was compleet en volgens bestelling.
snelle levering en goede prijs.
Ik heb hier al enige zaken gekocht (vooral makita) met altijd een snelle levering. Deze webwinkel is ook zeer scherp van prijs en je kan er losse body's, aparte batterijen of laders bestellen. Ik heb nog geen ervaring gehad met garantie vermits er nog niks stuk is gegaan. Heb deze shop al aan een paar mensen aan geraden!
Dat is goed om te horen! En als er iets onverhoopt stuk gaat, neemt u gewoon contact met ons op en kunnen we binnen de garantietermijn uw artikelen laten repareren!
Producten worden zeer snel geleverd, als een van de weinige webshops is het bedrijf erg goed telefonisch en via de mail te bereiken voor vragen of ondersteuning bij de keuze
Zet een verhuisberichtje op het lege bord aan de muur waar jullie eerst zaten. Nu komen mensen voor niets ( voor de lock down) en gaan weer naar huis. Is mij ook gebeurd omdat ik niet wist dat jullie verhuisd waren. Groet, Wil
Goeie tip! We zijn inderdaad in september 2020 overgegaan naar het gebouw schuin tegenover ons vorige locatie. Dat zou voor verwarring kunnen zorgen als u gewend was naar de oude locatie toe te gaan!
Altijd snelle en goede service voor levering
De levering was in overeenstemming met de afspraak alleen de terugkoppeling haperde even. Verder moet ik nog afwachten welk antwoord er komt op mijn vraag aan Makita Nederland waarvan HD-Tools een CC ontving. Door de tussenliggende feestdagen en een mogelijke vakantieperiode bij HD-Tools was daarvoor tot nu toe mogelijk geen gelegenheid. Helaas kwam ik er pas later achter dat HD-Tools door Makita Nederland niet als dealer wordt aangemerkt.
Inmiddels zijn uw vragen helemaal beantwoord!