Snelle levering en goede prijs !!
Werkt als een tierelier
Snelle levering en goede kwaliteiten
Vriendelijk en efficient!
Ik heb een Makpac bestelld, een nieuwe maar krijg een met stickers van een schroevmaschine, betekend geen nieuwe, stickers verwijderen is erg lastig, maar de rest was ok.
Prijs is zeer goed...deel levering gehad ... en in afwachting wanneer de rest geleverd word ...niet wetende wanneer het komt ?
Ik begrijp niet dat jullie een mening vragen terwijl mijn bestelling nog steeds niet geleverd is.
De levering was flink vertraagt, maar overal ben ik tevreden met HD-Tools als leverancier
Netjes en snel geregeld , aardig personeel in de winkel bij het afhalen van m'n gereedschap.
Goedkoop en goed
Bestelling snel geleverd, prima prijs.
Ik heb bij jullie een Makita bouwradio gekocht. Moest er wel ruim een week op wachten, maar het scheelde €50,- met de concurenten! Super dus!
Bitset besteld bij deze zaak, snel geleverd. Helaas stuk in de verpakking, 1 belletje was voldoende om een nieuwe bitset opgestuurd te krijgen. Ook deze snel verzonden, extra goed ingepakt. De oude mochten we houden en de nieuwe was op tijd voor pakjesavond!
Ik had het bestelde al heel snel binnen ondanks alle verhalen dat zendingen bleven liggen vanwege de grote drukte. Klasse.
Oké
Levertijd iets aan de lange kant.
Zeer correcte afhandeling van het vermiste pakket! Zeer goede communicatie naar de klant toe!
Lijnlezer bij jullie gekocht van dewalt geeft drie lijnen in plaats van een.
Beste Harry, Als hij niet goed is, kunt u deze retour sturen naar ons en zullen wij het binnen garantie oplossen voor u!
Product werd prima op tijd geleverd
Geen snelle levering maar wel een zeer goede prijs!
Gewoon goed! Snelle levering, geen naleveringen o.i.d. en simpelweg een scherpe prijs!
Goeie service, snelle levering
Gewoon goed en mooie prijs.