Tools

Good price and fast delivery in Belgium!

Zeer tevreden.

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Mooie prijzen, duidelijke afspraken

Lange tijd keek ik al uit naar mijn makita cirkelzaag, en uiteindelijk kwam ik bij HD-tools terecht. Mooie prijs voor kwaliteitsmateriaal in vergelijking met bepaalde andere sites! Levering had enige vertraging door problemen stock, maar na wat mailverkeer waren er duidelijke afspraken! Een aanrader!

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Mooi product

Netjes op tijd geleverd, mooie dewalt laser voor weinig geld

Zeer snelle levering

Elke keer opnieuw een vlotte levering

Fijne afhandeling van kleinigheidjes

Kleine leveringsprobleempjes waren keurig en snel afgehandeld. Zeer scherpe prijzen!

Ik heb waar ik voor betaald heb

Geen erkende dealer

Ik had een handcirkelzaag gekocht bij HD-tools, en zoals ik met mijn andere machines van makita heb gedaan, wilde ik die aanmelden op de makita site want soms krijg je dan langere garantie of ze hebben een of andere actie. Maar ik kon me niet aanmelden omdat HD-tools geen erkende dealer is, ik heb contact op genomen met makita en die bevestigde dit. Er was een actie, via makita kreeg ik dan een gratis werklamp, maar mooi niet dus. Ze adviseerde mij om mijn bestelling terug te sturen en dan te bestellen bij een erkende dealer. Maar dat heb ik niet gedaan omdat die machine dan duurder was. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak; dat ze een bedrijf zo behandelen, terwijl jullie al jaren lang zoveel artikelen verkopen van makita en dat ze dan het advies geven om het terug te sturen, en dat heb ik ook tegen makita gezegd. Het gereedschap is perfect maar hun houding is bijzonder waardeloos, en hd-tools mag van mij best een klacht indienen. Als ik mijn machine ergens anders koop krijg ik er een lamp bij die ik uiteindelijk zelf moet betalen, maar die mensen die dat vergeten aan te vragen, zijn in feite door makita ook belazerd. mvg A Sanders

perfect

perfect

zeer correcte afhandeling

na annulering direct ons geld terug!

Wachten

De leveringstijd gaat over de verwachte 5-10dagen. Hoopte het product te kunnen gebruiken 7dagen na aankoop. Heb me zelf moeten informeren of dit me nog geleverd wordt. Hopelijk komt mijn bestelling nog.

Uitstekende winkelervaring.

Prima online shop, duidelijk, goed geprijsd en vlot geleverd. De Makita BL1860's die ik kocht vond ik nergens voor een betere prijs. Bedankt voor de service.

Goede service en prijs/kwaliteit

Net exact de goederen van makita dat ik nodig had, beste koop prijs/kwaliteit

site mag iets overzichtelijk er zijn.

De zoek functie op de site mag iets nauwkeuriger zijn. Verder zeer tevreden

Geweldige zaagmachine.

Alles is positief bevonden. Ik heb wel één min puntje de afzuigslang voor de veiligheidskap en de veiligheidskap met slang aansluiting zijn niet meegeleverd. Dat mis ik wel.

Alles verliep zoals het zou moeten verlopen Niks op aan te merken

Zeer goede ervaring!!

Besteld en betaald en geleverd! Zoals het ook eigenlijk altijd zou moeten gaan. En dat is zeker het geval geweest met H-D gereedschap!! Gewoon TOP!!!!

Prima service, vriendelijke mensen en bijna altijd de laagste prijs!

Normaal gesproken vink je een artikel aan en komt de bestelling naar je toe. Daar onderscheidt HD zich niet heel veel in met andere gereedschapssites. Wel in de prijs. Die is gewoon altijd lager. En in de service als er onverhoeds toch iets niet goed gaat. Dan wordt er zonder problemen geruild en het juiste toegestuurd. Kortom; hier bestellen is vaak het beste.

lang onderweg

product zelf voldeed ruimschoots, helaas zeer verwarrende communicatie, eerst krijg je een mail dat het product verstuurd is en de volgende dag zal geleverd worden, een paar dagen later krijg je opnieuw een mail dat je pakje onderweg is, uiteindelijk 2 dagen later dan voorzien werd het toch geleverd...

Veel in stock

Tot nu toe kon ik alles bij HDTools bestellen doordat het in stock was , ook de prijzen vallen goed mee.

Waar maken

Ik plaats een bestelling en staat netjes tussen 5 en 10 dagen leveren. Geen probleem want klusje gaan we dan na 10 dagen doen. Maar na 18 dagen nog geen bestelling. Jammer vind ik het. Kosten wat kosten vind ik dat hd tools bestelde artikel moet gaan leveren. Vandaag wilde een collega iets bestellen via internet en toevallig bij hd. Ik liet alleen mijn ontvagen (negatif)email lezen. S6.

Snelle en correcte levering

Goede en snelle service voor een goede prijs.