Levering sneller dan verwacht

Mooi product voor een goede prijs, sneller geleverd dan verwacht. Helaas geen officiële Makita dealer, dus geen gratis actie producten te krijgen bij Makita.

Alles goed verlopen

Snel en goed geleverd

Snelle levering en scherpe prijzen

Prima ervaring met HD tools, artikel was snel geleverd en er word duidelijk gecommuniceerd.

Reeds enkele jaren bestel/koop ik gereedschap bij HD Tools. Geen enkele keer is het misgegaan en altijd alles correct en op tijd geleverd

Goede prijs en levering

Alles perfect in orde

Behulpzaam Goede service Komen hun afspraken na

Perfecte levering

Super product,top

Verkeerde product opgestuurd, dag erna alweer het juiste product

Prijs en levertijd is dik voor elkaar

goede en snelle levering

hele positieve ervaring

snelle levering en goed product.

Goed ervaring. Snelle levering. Het bestelde goed verpakt.

Helaas geen Makita dealer

Geen Makita dealer maar grijze import, dus ook geen Makita garantie en ook geen Makita acties

Zeer snelle levering en prima prijs

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, en ik betaalde de laagste prijs die ik kon vinden voor dit product.

Topservice

Eerste klas handelaar Niet de eerste aankoop en zeker niet de laatste!!!

Goede prijs en service

Goede prijs en service

Keurig en op tijd geleverd

De bestelling gedaan op maandagmiddag. Deze werd op donderdag geleverd. Blij met de aankoop en blij met de scherpe prijs.

Niet geweldig

Op de website stond dat levertijd 5 tot 10 werkdagen was. Na werkdag nummer 11 toch maar zelf even gebeld en kreeg toen te horen dat het langer gaat duren. Had verwacht dat ik een email zal krijgen met het bericht dat het langer zal duren.

Super. Goedkoop en snel

Zeer sterk geprijsd en zeer snelle levering. Al veel besteld en telkens correct. Aanrader

snel en goed

Snel geleverd volgens bestelling

Verder niets aan toe te voegen. Alles was zoals het aangegeven was op de website.

Prima. Snel en goedkoop. Was er voor ik het wist. Aanrader

Meerdere keren iets hier besteld. Snel,goedkoop en prima kwaliteit. Deze heggenschaar had ik jaren eerder moeten kopen.toppertje

Goede prijzen, lange levertijden.

Leverdata op de website kloppen niet.

Goed advies, snel geleverd.

Prima prijs en snelle levering. Wat wel jammer is, is dat bij de Makita acties geen gebruik gemaakt kan worden, omdat HD Tools blijkbaar niet als officiële dealer Van Makita wordt gezien. De lamp die we normaal gratis zouden krijgen, kregen we niet om die reden.

Levertijd wordt niet nagekomen

Het bestelde artikel werd niet geleverd binnen de aangegeven levertijd, als reden wordt aangegeven dat de leverancier niet( op tijd) kan leveren. Echter kwam ik hier achter nadat ik zelf gebeld had, het was beter geweest als HD Tools zelf had gebeld met de mededeling dat de levertijd niet nagekomen kon/kan worden.