De slippers die ik vorige week besteld had werden snel bezorgd. Toen ik later op de website keek, zag ik dat de slippers inmiddels 12 euro goedkoper waren. Een mailtje naar Elferink was voldoende om de 12 euro terug te storten. Nadat men gevraagd had of de slippers bevielen. Kijk dat noem ik nou klantgericht denken! Bravo Elferink schoenen.
Top kwaliteit
Eerste bestelling online gedaan bij deze firma. . Alles is goed verlopen vanaf de bestelling tot het bezorgen . De communicatie verliep uitstekend. Het geleverde artikel verkeerde in prima staat.
De schoenen zijn goed ingepakt, en snel verstuurd
Zitten heerlijk
Snel en duidelijk
Snel verzonden,goede prijskwaliteit verhouding!
Goede service, het duurder iets langer qua levertijd dan dat je tegenwoordig gewend bent maar helemaal goed.
Blij met aankoop
Ik was op zoek naar een specifiek paar schoen van Van Bommel. Op de website van Elferink terechtgekomen, en besteld. Snel geleverd, alles netjes verpakt en duidelijk ook echt nieuw. Top dus.
Goede snelle service
Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding
Schoenen waren makkelijk te bestellen en waren binnen 2 dagen geleverd
schoenen netjes en snel geleverd
Vlotte levering en zijn goed en passen
De schoenen passen goed en zien er precies uit zoals op de website.
Via to be dressd bij jullie terecht gekomen. Mischien nog foto's bijzetten van de onderzool bij xsensible
Makkelijk en overzichtelijk om te bestellen. Goede service en snelle verzending. Prima prijs/kwaliteit verhouding!
Zie hierboven
De ene dag besteld en werd de andere dag geleverd, en de prijs was ook nog eens top.
Duidelijke website en Goede verpakking en snelle levering
Als aangeprijst en snel
Het moment ban bestelling en afhalen duurde herl erg lang , janmer
Beste Petra, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor de vertraging. Het door u bestelde artikel stond in één van onze andere winkels op voorraad. Dit duurt altijd iets langer dan gebruikelijk. Daar kwam nog bij dat er vanwege de vakantietijd minder mensen in de winkels staan. Wij hadden u moeten berichten dat de levering langer zou gaan duren. Dat is echter niet gebeurd, waarvoor excuses. Hopelijk passen de slippers goed en hebt u er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Vlotte levering en bij niet goed passend, snel geld retour!