Fijne goede pantoffels

Goede service!

Fijne ruime keuze en retourneren goed geregeld.

Snelle levering en product als omschreven.

Alles prima,maar wolky schoenen gekocht in de wolky week. In de winkel krijg je dan een strandtas, online dus niet

Super snelle levering en slippers zijn precies zoals weergegeven.

Snelle levering/reactie

Reageren snel op een vraag die ik per e-mail Heb gesteld

Goede sandalen

Hallo, is op tijd aangekomen en prima maat 43 voor mij!

Heel tevreden.

Keurig en snel in huis

Snelle levering en product naar tevredenheid

De schoenen werd snel geleverd en ze zagen er precies uit zoals op de foto’s. Dit is al de tweede keer dat ik bij Elferink schoenen bestel en zal dat zeker vaker gaan doen.

Geweldige winkel

Ik heb brede voeten en dus ook brede schoenen nodig. Bij deze winkel volop keuze in brede schoenen en dat vind ik top. De enige winkel met veel keus voor mij. Makkelijk online bestellen. Snelle levering. Goed verpakt.

Eerste aankoop

Voor het eerst schoenen gekocht bij Elferink in LEEK. Ik ben goed geïnformeerd over welke schoenen het beste zijn voor mijn voeten en geholpen door een vriendelijke verkoopster.... Het personeel is daar allemaal vriendelijk....dus echt een aanrader

TOP.

In een woord TOP!

een betrouwbare winkel

Ik heb hier enkele jaren geleden ook al eens schoenen gekocht, ook vlot kunnen bestellen en vlotte levering! Deze zaak doet ook mee aan deals zoals black friday en nu met koningsdag weer een super deal van 25 % korting op veel schoenen! Ik heb er weer een paar hier gekocht; daar ik te ver van de winkels vandaan woon, koop ik ze via internet. Daar ik mij goed kan behelpen met X-sensible schoenen, die erg duur zijn, is een korting zeker meegenomen!

Zeer goede service

Snelle verzending, snelle retour afhandeling. Zeer tevreden.

Prima, mooie schoenen. Nette winkel

Nette winkel. Veel keus.

Zeer tevreden!

Ruime keuze, fijne website, snelle levering en het belangrijkste, eindelijk hele fijne & mooie slippers met uitneembare zool gevonden. Heel comfortabel!

Doet precies wat afgesproken is. Goede service en goede prijs

Doet precies wat afgesproken is. Goede service en goede prijs

Snel geleverd, handige shop

De schoenen zijn snel geleverd en komen overeen met mijn verwachting. Fijne webshop met veel merken en maten.

Kwalitatief en snelle levering

Kwalitatief goede schoenen, snelle levering per post

Prima service en hulp bij het uitzoeken van mijn schoenen

Voor de eerste keer schoenen uitgezocht bij Elferink. Vanuit de podoloog was aangegeven eerst schoenen te kopen en dan zooltjes aanmeten op die schoenen. Verkoper Elferink gaf aan dit liever andersom te willen doen. Oplossing, schoenen gekocht, naar de podoloog en wanneer ik de zooltjes binnenkrijg en het past toch niet met de uitgezochte schoenen, mag ik gewoon terug komen en kijken we opnieuw. Nou, dat vindt ik service en oplossingsgericht.

Mooie laarsjes, ieder paar schoenen die ik bestel zijn fijn en lopen goed. Ik koop nergens anders meer, zoveel keuze ook.!

Binnen een paar dagen bezorgd. En dat wat retour is gegaan ook binnen een paar dagen geregeld. Prima dus!

Mooie schoenen, prima prijs, vlot bezorgd. En 1 woord: geweldig.

Leuke aanbiedingen geweldige service en snelle levering Top bedrijf!!