De kwaliteit van de schoenen is volgens verwachting.
Ik had schoenen van Braqeez gekocht. Helaas zaten de schoenen niet lekker bij de hiel. Hierdoor terug gestuurd. Snel afgehandeld en snel het geld retour gestort gekregen op onze rekening.
Erg blij ben ik met de levering en de laarzen. Ze zitten als gegoten. Zeker een merk wat ik weer ga bestellen. Laura Vita. echt een aanrader.
Super service en snel
Fijne zaak
ER GING IETS MIS MET DE LEVERING VAN MIJN BESTELLING DOOR DHL BUITEN MIJN SCHULD OM. MIJN BESTELLING WERD DOOR DHL RETOUR GESTUURD NAAR DE VERKOPER. OPNIEUW MIJN BESTELLING LATEN VERSTUREN GING MIJ MAAR LIEFST €25,= EXTRA KOSTEN. IK HEB GEHEEL TERECHT EEN KLACHT HIEROVER INGEDIEND BIJ DHL, MOCHT ECHTER VAN DE VERKOPER DE UITKOMST NIET AFWACHTEN, ZONDER PARDON EN OVERLEG WERD DEZE GEANNULEERD DOOR DE VERKOPER. IK VIND DIT EEN ZÉÉR KLANTONVRIENDELIJKE AFHANDELING DIE IK NOG NIET EERDER HEB GEHAD BIJ EEN BESTELLING ONLINE.
Beste mevrouw Spierings, Bedankt voor uw beoordeling. Het is heel vervelend dat het bij DHL niet goed is gegaan. Wij vonden het een te groot risico om deze order van 14 paar schoenen wederom te versturen met het risico dat het weer meer gaat. Het gaat om een aanzienlijk bedrag. Het is jammer dat het zo gelopen is. Met vriendelijke groet, Klantenservice Elferink Schoenen.
Duidelijke site om te bestellen en snelle levering!
Snelle verzending en netjes verpakt Veel keuze
Tevreden
Prima ervaring
Op zondag besteld, dinsdag al geleverd.
Snelle verzending en een goede prijs
Goed en snel contact over levering en kortingsactie!
De schoenen werden snel geleverd
Levertijd van een week is wel erg lang wachten
voortreffelijke korting
Ik loop op x-sensible schoenen, daar passen mijn steunzolen perfect in en de schoenen geven zoveel demping , en met veel voet en spierklachten werkt dit voor mij het beste. De leest is altijd goed, en ik ben zeer tevreden over de afhandeling bij online bestellen.
Voor de 1e keer online besteld via Elferink, prima geregeld.
Goede prijs snelle levering
Mooie webshop met snelle levering!
Goede verpakking en snelle levering, top.
Na een prettig adviserend gesprek met de heer Elferink thuis nog een keer op zijn website gekeken. Inderdaad vond ik daar de schoenen van Ti Coma die hij mij adviseerde. En nu zelfs met 50% korting. Na een eenvoudige en duidelijke bestelprocedure, betalen ( geen verzendkosten ! ) werden de schoenen de volgende dag met DHL geleverd. En vanaf moment loop ik op schoenen die prettig zitten en daarnaast prima passen bij mijn kledingstijl.