Goed en snelle levering

De kwaliteit van de schoenen is volgens verwachting.

Ik had schoenen van Braqeez gekocht. Helaas zaten de schoenen niet lekker bij de hiel. Hierdoor terug gestuurd. Snel afgehandeld en snel het geld retour gestort gekregen op onze rekening.

snelle bezorging en fantastische laarzen

Erg blij ben ik met de levering en de laarzen. Ze zitten als gegoten. Zeker een merk wat ik weer ga bestellen. Laura Vita. echt een aanrader.

Durea is goede kwaliteit

Super service en snel

Fijne zaak

Mooie schoenen snelle levering

KLANTONVRIENDELIJKE AFHANDELING BESTELLING

ER GING IETS MIS MET DE LEVERING VAN MIJN BESTELLING DOOR DHL BUITEN MIJN SCHULD OM. MIJN BESTELLING WERD DOOR DHL RETOUR GESTUURD NAAR DE VERKOPER. OPNIEUW MIJN BESTELLING LATEN VERSTUREN GING MIJ MAAR LIEFST €25,= EXTRA KOSTEN. IK HEB GEHEEL TERECHT EEN KLACHT HIEROVER INGEDIEND BIJ DHL, MOCHT ECHTER VAN DE VERKOPER DE UITKOMST NIET AFWACHTEN, ZONDER PARDON EN OVERLEG WERD DEZE GEANNULEERD DOOR DE VERKOPER. IK VIND DIT EEN ZÉÉR KLANTONVRIENDELIJKE AFHANDELING DIE IK NOG NIET EERDER HEB GEHAD BIJ EEN BESTELLING ONLINE.

Snelle en correcte levering!

Duidelijke site om te bestellen en snelle levering!

Snelle verzending en netjes verpakt

Snelle verzending en netjes verpakt Veel keuze

Mooie laarzen, goede pasvorm, snel geleverd duidelijke instructies i.v.m retourneren. In verhouding

Tevreden

Prima ervaring

Ontzettende goede ervaring

Op zondag besteld, dinsdag al geleverd.

Snelle verzending en een goede prijs

Goed geholpen!

Goed en snel contact over levering en kortingsactie!

Goede aankoop

De schoenen werden snel geleverd

Mooie schoenen maar moest er lang op wachten

Levertijd van een week is wel erg lang wachten

heel tevreden.

voortreffelijke korting

Altijd een snelle bezorging van mijn merk schoenen.

Ik loop op x-sensible schoenen, daar passen mijn steunzolen perfect in en de schoenen geven zoveel demping , en met veel voet en spierklachten werkt dit voor mij het beste. De leest is altijd goed, en ik ben zeer tevreden over de afhandeling bij online bestellen.

Prima levering

Voor de 1e keer online besteld via Elferink, prima geregeld.

Goede prijs snelle levering

Prima webshop

Mooie webshop met snelle levering!

Goede verpakking en snelle levering, top.

Elferink pas

Na een prettig adviserend gesprek met de heer Elferink thuis nog een keer op zijn website gekeken. Inderdaad vond ik daar de schoenen van Ti Coma die hij mij adviseerde. En nu zelfs met 50% korting. Na een eenvoudige en duidelijke bestelprocedure, betalen ( geen verzendkosten ! ) werden de schoenen de volgende dag met DHL geleverd. En vanaf moment loop ik op schoenen die prettig zitten en daarnaast prima passen bij mijn kledingstijl.