Perfecte product zeer aantrekkelijke prijs en zeer snelle levering
Ook terug sturen en terug betalen gaat snel en makkelijk .
Schoenen zijn mooi en passen perfect erg blij mee.
Het is gewoon goed
Voor het eerst heb ik online schoenen besteld. Elferink heeft een mooie site en ruime keus in K leest. Levering was supersnel en de schoenen zitten uitstekend. Ik ben blij met mijn aankoop. Wellicht bestel ik het volgende paar ook weer online bij Elferink iov een bezoek aan hun winkel.
Prettige webshop, schoenen snel gratis verzonden en goed verpakt
Ben er erg blij mee
Snel, correct, klantvriendelijk en zorgvuldig
Schoenen snel in huis en netjes verzonden.
Netjes geholpen
zie bovenstaande
Schoenen besteld maat 39. Een paar ontvangen waarvan de linker schoen maat 39,5 was en de rechtse schoen maat 38. Product retour gestuurd.
Beste Petra, Bedankt voor uw beoordeling. Inmiddels hebben we, nadat u deze beoordeling achter had gelaten, rechtstreeks contact gehad en is het probleem opgelost. Nogmaals ons excuses voor het toesturen van de verkeerde maat. Helaas hebben we met het inpakken van de schoenen niet goed opgelet. Met vriendelijke groet, Klantenservice Elferink Schoenen
Ruime keuze, en wat je zoekt is snel te vinden op de site. Levering gaat keurig volgens afspraak. Helaas moest ik het artikel retourneren, maar ook dat proces liep vlot en het geld was snel terug op mijn rekening.
Mooie van Bommel schoenen gekocht. Bestelling via website was een fluitje van een cent. Levering, prijs en kwaliteit zijn uitstekend.
Schoenen online besteld. Snel geleverd. Product informatie op website is goed
Mooie collectie schoenen, jammer geen Via Vai in Dronten ivm concurrentie! Maar wat mij het meest bevreemd is dat het beleid/ acties enz van de winkels niet hetzelfde is als de webshop!! Of omgekeerd! Punten niet inwisselbaar bij webshop enz. Erg vreemd allemaal!
Beste Marga, Bedankt voor uw beoordeling. Dat onze winkel in Dronten geen Via Vai verkoopt ligt helaas buiten onze macht. Helaas hanteert deze leverancier een distributiebeleid, waardoor wij uitsluitend in onze winkel in Dronten geen Vai Vai mogen verkopen. Onze inkopers proberen iedere mogelijkheid dit weer bij de leverancier aanhangig te maken. Voor wat betreft de acties in de winkels en de webshop proberen we dit zo veel mogelijk hetzelfde te hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld druk gewerkt aan een systeem om de gespaarde punten online en in de winkels in te wisselen. Dit zal binnenkort ook online kunnen. Maar er zullen altijd wat verschillen blijven. In de winkels kunnen onze schoenadviseurs u bijvoorbeeld echt adviseren welke schoenen het beste bij uw voeten passen of welke schoenen het beste voor u zijn wanneer u een bepaalde voetgerelateerde klacht heeft. Online is dat veel lastiger om te doen. En dit zorgt voor verschillen in de benadering van klanten in de winkels en via de website. Uiteraard helpen we u, zowel in de winkels als online, zo goed als mogelijk en zien we u graag weer. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Ik had mijn schoenen zeer snel binnen en kwaliteit is perfect
Na verkeerde breedtemaat te hebben besteld, kon ik de laarzen gemakkelijk en gratis retourneren. Aankoopbedrag is zeer vlot teruggestort.
Makkelijk om bestelling te plaatsen en supersnel geleverd!
goede schoenen voor een goede prijs.
Goede duidelojke service en snelle levering!
Erg leuke laarzen !