Birkenstocks besteld in een mooie variant met een flinke korting en kwam de volgende dag al binnen. Top!
Ik had mijn bestelling zeer snel binnen.
Goede, snelle adviezen en levering.
Ze hadden goede actie met Ecco sandalen, scheelde maar liefst ruim 35 euro met de meeste schoenwinkels. Werd snel geleverd
Duidelijke en nette communicatie en nog snelle levering ook.
Veel keuze, en mooie aanbiedingen. Werd redelijk snel verstuurd.
Ik heb eerst een vraag gesteld over de schoenen die ik online wilde kopen, vlot antwoord gekregen en de volgende dag had ik de schoenen in huis
Keurig afgewerkt.
Online besteld. Snel geleverd.
Vlekkenloos verlopen
Super snelle levering, heel fijn. Kleine tip voor de website: misschien handig een foto te plaatsen van uitgenomen binnenzool. Deze is in dit model erg dik. Geen probleem nu ivm klittenband maar bij ander model kan schoen te wijd worden met eigen zooltjes.
Prima winkel. Bezorging duurde een dag langer, maar voor mij maakte dat niet uit! Heerlijke schoenen Xsensible.
Snel geleverd.schoenen zagen er mooi uit en passen uitstekend
Hele goeie en snelle service, retouren worden snel afgewerkt, had binnen 2 dagen t geld teruggestort gekregen
De webshop werkt prima! Redelijk ruime keuze in wijdte K. Snel besteld en heel snel geleverd. Betaling achteraf via Klarna werkt ook prima! Kortom ik ben.een tevreden klant.
Schoentjes besteld voor ons zoontje, super en snel bezorgd.
Het is netjes en goed geregeld
Prima ervaring: zoeken goed gelukt, ook bezorging goed verlopen.
Duidelijke webshop en snelle leveting
Jammer dat de volgende dag de korting €10 hoger was geworden
Zie hierboven
Goede en snelle levering
Ik had wat schoenen besteld bij Elferink, wat heel gemakkelijk ging. Snelle levering ook. Toen ik een deel wilde retourneren, kreeg ik geen link van dhl maar na contact met de zeer vriendelijke klantenservice medewerkster, was het snel opgelost. Ook het verwerken van de retourzending en het doorgeven aan Klarna ging heel snel. Blij met mijn schoenen en met Elferink. Bedankt voor de uitstekende service!
Was bekend met dit goede merk in dichte schoenen. Deze sandalen zijn ook heel fijn Snel geleverd
Goede kwaliteit en de maat die ik nodig had hier te verkrijgen.