Online bestellen, prima assortiment Snelle levering goed verpakt. Helemaal goed
Heel blij met de service ,had iets fout gedaan maar werd super opgelost
Snelle levering, na 1 dag, schoenen goed verpakt. Perfect
En mijn dochter is hartstikke blij met haar nieuwe schoenen!
Netjes op tijd bezorgd, in een keurige verpakking. Gewoon goed.
Alles netjes bezorgd op de aangegeven datum Alles keurig verpakt.
Juiste omschrijving bij de schoenen. Mooie foto’s ook het filmpje. Keurige levering. Fijne dat er vele modellen zijn met uitneembare zool.
Uitstekende service, snelle levering, prachtige kwaliteit laarsjes.
Zie boven
Snelle levering. Hele mooie schoenen en goede kwaliteit
Ook akshet geruild moet. geen probleem prima snel en goed
Alles naar verwachting.
Prettig dat bestellingen ook in de winkel gepast kunnen worden. Vriendelijk personeel, nette winkel en goed geholpen
Ik heb via de webshop bij jullie laarzen besteld een aantal paar om te kijken welke het beste was, dit naar de winkel laten versturen. Wat een service dat dit kan en dat ik inde winkel pas hoef te betalen scheelt een hoop gedoe. Mooie Poelman laarzen uitgezocht in de sale van goede kwaliteit ik draag ze iedere dag, ben er super blij mee!!
Gewoon goed, levering zoals aangegeven op
Goede service en snelle afhandeling van de bestelling. Volgende dag in huis.
Ik had voor mijn man 2 paar schoenen besteld met AfterPay 1 paar zat als gegoten en het andere niet, dus gelijk retour. De track and trace code gaf aan dat ze het pakket al bijna een week terug hadden, maar niet behandelen🥺 met als gevolg dat ik zelf 2 x moest bellen om er vaart achter te zetten omdat ik anders in de problemen kwam met afterpay, Erg teleurstellend!! Maar voor de rest op dit incident na, prachtige schoenen maar je kan beter naar de winkel zelf, word je prima geholpen door ervaren mensen en de klantenservice wordt naar mijn mening bemand door zeer jonge onervaren mensen😳
Beste mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Wanneer wij een retour terugkrijgen doen wij ons best deze zo snel mogelijk te verwerken zodat u geen betalingsherinneringen van Afterpay meer ontvangt. Helaas is dat in uw geval niet gebeurd waarvoor wij onze excuses nogmaals willen aanbieden. Het verschil tussen de winkel en de klantenservice is dat de verkoopadviseurs in de winkel een opleiding hebben gehad en de klantenservice niet. Specifieke vragen over schoenen worden daarom in principe altijd doorgespeeld naar de verkoopadviseurs zodat wij u zo goed mogelijk van de juiste informatie kunnen voorzien. Wij hopen u gauw weer terug te zien in een van onze winkels en wensen u een fijne dag. Met vriendelijke groet, José - Klantenservice
Er was voor mij genoeg keuze in enkellaarsjes maat 43. Snel geleverd en ook de retourzending (had 3 paar besteld) ging prima.
Snelle levering,had 2 paar pantoffels besteld voor de goede maat. Ook na terug sturen 1 paar alles snel en netjes afgehandeld.
Goede service, snelle levering. Staan je telefonisch vriendelijk te woord. Betrouwbaar.
Snelle levering. Klantenservice zeer goed. Na telefonisch contact schoenen gereserveerd voor te ruilen en wederom snelle levering. Zeer tevreden over deze webshop!
Fijne klantenservice, al paar keer geslaagd voor goede schoenen in de aanbieding. Fijne betrouwbare website. Mvg
Zoals het hoort