Snelle levering en geweldig mooie kwalitatief goede schoenen( goede opruiming) Zal zeker nog weer bestellen bij Elferink schoenen
Overzichtelijke website, veel aanbod in comfortschoenen, ondanks het feit dat het seizoen bijna ten einde is.
Het was plezierig winkelen. Er was veel keus, fijne kortingen en de bestelling werd snel geleverd. Ook het omruilen verliep heel soepel en snel. Aanrader! Enige minpunt was dat de site aan de trage kant was op mijn telefoon.
Al diverse keren schoenen online besteld bij Elferink. Snelle levering en het retourneren is erg makkelijk. Ook bij problemen met de bestelling (twee paar schoenen bleken niet leverbaar te zijn) correct geholpen door de klantenservice. Website is wel wat traag, met name bij het bestelproces, en het is jammer dat je de zoekresultaten niet kunt sorteren op bijv. 'nieuwste' of 'prijs'. Maar al met al ben ik zeer tevreden!
Alles goed verlopen
Prima levering en binnen no time geld retour. Veel keuze. 1 min puntje is dat de website wat traag is. Maar verder een top bedrijf
Heel blij met schoenen die ik in de sale heb gekocht. Ik moest alleen erg lang wachten tot ik mijn bestelling op kon halen. Bijna 2 weken. Vandaae geen 5e ster. Maar mijn zoontje is erg blij met zijn nieuwe schoenen!
Ik bestelde een paar schoenen voor mijn zoon. Tijdens de laatste stap van het bestelproces haperde de website ineens waardoor ik niet kon betalen. Toen de website weer werkte waren de schoenen niet meer beschikbaar. Ik zocht contact via de facebook chat en kreeg vrijwel direct antwoord. De schoenen stonden op een mislukte reservering en ik kreeg netjes een mail hoe ik alsnog kon betalen. Dit was op zaterdag. Op maandag zijn de schoenen toen verstuurd en op dinsdag had ik ze binnen. Helaas bleken de ritsen van de schoenen niet genoeg naar voren te lopen (heb ik niet genoeg op gelet op de foto's want die waren uitgebreid genoeg) waardoor mijn zoontje er met zijn brede voeten niet in kon. Retourneren was simpel. Bestelbon erbij, retoursticker op de verpakking en naar post nl punt brengen. Op dezelfde dag dat ze bij Elferink weer binnen kwamen kreeg ik al een retourmelding dat het geld terug gestort is op mijn rekening. Met een grote collectie en zo'n super service kom ik zeker nog een keer terug!
Prima verpakt, goede kwaliteit schoenen. Verzending duurde wel lang. Donderdag besteld, dinsdag in huis.
Bij Elferink ben je aan het goede adres voor schoenen, geschikt voor steunzolen. De levering is snel. Prima service! Als ik in de toekomst weer nieuwe schoenen nodig heb, hoop ik zeker weer bij Elferink te kijken.
goede service
Wederom grote teleurstelling. Bestellen, betalen en dan blijken de schoenen niet meer voorradig. Tweede keer bij deze winkel.... beetje jammer. En excuus mail met 10% korting poehpoeh.....
Ruime keuze
Een geweldige eerste ervaring met Elferink.
Bestelling heel snel aan de deur ontvangen. Alles was tip top in orde
Bij retour snel geld weer op de rekening
Fijn dat alles zo duidelijk staat beschreven op de site. Je kunt alles lezen over het product. Verder was het netjes verpakt.
Snelle bevestiging en het verloop vd bestelling wordt netjes doorgegeven.
Prima website, goed assortiment van schoenen met uitneembare zool, snelle levering en goed retourbeleid!
Snel en goed geregeld, prima in orde!
Zie boven.
Groot aanbod met goede omschrijving van de artikels, alles correct en snel verlopen, bestelling,bevestiging, levering, doe zo voort .
Duidelijke info en afhandeling.
De schoenen die ik besteld had waren te groot. Ik heb ze dezelfde dag gestuurd met de melding erbij dat ik ze graag een maat kleiner wilde. Binnen een week had ik mijn nieuwe paar schoenen binnen!
Via het zoeken naar een sandaal met een dichte hiel kwam ik op de site van Elferink terecht. Het zoeken naar de juiste schoen en maat ging zonder problemen en het bestellen ook. Fijn is dat je voor achteraf betalen kunt kiezen. De levering ging opvallend snel. De sandalen zijn goed voor mijn voet, ben er blij mee. Bij een volgende zoektocht hou ik Elferink zeker in gedachte.