Uitstekende service.

Snel en goed geleverd. Toppie!

Super, snelle levering en ondanks dat het niet paste, ook een snelle afhandeling van de retour.

Mooie kwaliteit schoenen, prima service

Mooie schoenen, goede service, klantvriendelijk

goede collectie en snel

Ook later in het seizoen nog veel keus en snel geleverd.

Zeer snelle service zowel met kopen als retour

Super snelle reacties! Retour super snel afgehandeld, Werkt mooi met een bevestiging per mail Via post.nl

Helemaal top

Prima Service Snelle verzending Blij met de sandalen

Goede service en goed geholpen door het personeel.

Goede service en goed geholpen door het personeel.

Zéér tevreden

Correcte en snelle levering

Snelle levering, overzichtelijk

Wel nog 2 opmerkingen: bij de post niet track& tracé stond dat het pakket brievenbus post zou zijn. Dit is dus niet zo. Verder zou het fijn zijn om het bezorgmoment te kunnen kiezen.

Goede en snelle afhandeling van zowel het leveren als het ruilen van de bestelde schoenen.

Na aankomst van schoenen zag ik dat de schoenen inmiddels in de Sale waren. Ik heb hiervoor gebeld en er werdt niet moeilijk gedaan over de teruggave van het verschil. Erg vriendelijke vrouw aan de telefoon.

Goede en snelle service

Via web bestellen verloopt prima. In de winkel goede service.

Duidelijke website, snelle levering

Mooie schoenen

Mooie schoenen, en super snel geleverd. TOP

Kwaliteit schoenen voor mooie prijs

Kinderschoenen uit de sale van mijn favoriete, bekende en goed zittende maat (zelfs breedtematen) zijn prima online te koop bij Elferink schoenen. Vroeger kocht ik altijd bij dure schoenwinkel in de stad. Is niet meer nodig. Ik schat de maat en als het niet goed is, mag het gewoon retour. Al 3 paar gekocht naar volle tevredenheid! Mvg

foute bezorging reactie klantenservice prima

Doos in zak aan mij gericht, maar schoenen en brief voor een ander. Klantenservice top shoe moest even schakelen want die snapte het niet. Kreeg daarna nette mail van Elferink dat ik eea terug kon sturen maar dat mijn schoenen nu ook bij iemand anders waren en daar moeten ze op wachten tot ik mijn schoenen krijg. Mmm dat is wel jammer want heb ik ze dan op tijd voor de vakantie. Ik hoop hier snel van te horen. groet Judith Ottenhoff

Bestelling was prima

Wat ik nog wel even kwijt wil. Ik heb dacht ik 23 juni de schoenen besteld en ik zie nu dat ze € 30,00 zijn afgeprijsd dit is toch veel geld in 1 week tijd. Jammer!!!

Online gekocht. Meteen opgestuurd.

snelle levering en precies wat hij zocht

De bestelde schoenen werden de volgende dag al geleverd en waren zoals beschreven in het artikel op de website.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, duudelijke website

Bestelling op tijd en verkoopster behulpzaam

Eerste keer via jullie webwinkel besteld, is alles I goed verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Binnen een dag in huis.. op een klacht aan een schoen werd gelijk gereageerd en afgehandeld!! Super aardig en snelle reacties. En kwaliteit is gwn super